Objevte divokost letošního léta s Baťou

Objevte divokost letošního léta s Baťou

Móda umožňuje nejen nám ženám být stále ta samá a přece nikdy stejná. A přesně to vám přináší módní trendy pro jaro/léto 2014 české obuvnické společnosti Baťa.

Baťa letos slaví již 120 let svého působení a vám přináší exkluzivní obuv sledující nejžhavější trendy.

Každý jsme trochu jiný, ale u Bati si vybere každý. S novou kolekcí přichází harmonie pestrosti, originality a stylu. Letošní léto projasní královsky modrá, červená a motivy leopardí či hadí kůže.

Toužíte po pohodlné eleganci a chic stylu? S páskovými sandálky bez podpatku či na nízkém klínku rozhodně nešlápnete vedle. Pohodlné sandálky se pyšní jedinečným páskem připomínajícím zvířecí srst v červené, černé, královsky modré, ale i trendy černobílé barvě. Zajímavé provedení mají také páskové sandály s přezkou a imitací hadí kůže.

Sofistikovanou eleganci najdete u sandálů na klínku v modré, stříbrné, černé a jak jinak než žhavé červené. Maximální pohodlí na vysoké noze vám zajistí zajímavě propracované sandály s širokými pásky s imitací hadí kůže, které si můžete snadno nastavit přesně podle svého. Už žádné plandání, prokluzovaní či otlaky.

Buďte smyslně divoká na párty i po celý den s kolekcí Tribal. Rafinované linie bot na vysokých jehlách působí naprosto úchvatně a navíc vaše nohy prodlouží. Přeneste se na safari se sandály s motivy zebry i žirafy. Na takových botách jistě spočine zrak každého vyznavače módy a stylu.

Máte chuť na trošku rebelství a divočiny? Objevte kolekci Animalier vystihující duši safari. Motivy leopardí kůže jsou naprostým hitem léta, proto by neměly chybět v žádném dámském botníku. Sandálky s leopardím vzezřením jsou hravé a nadmíru pohodlné, díky podešvi zdobené spletenými provázky. Netradiční linie z nich činí skutečné módní kousky. Jejich zajímavé provedení vás jistě okouzlí ať už na nízké podrážce, klínku či platformě.

Naprostou nespoutanost divoké kočky vám umožní největší hit letošního roku, espadrilky. Tyto espadrilky jsou opravdu výjimečné promyšlenou kombinací hladké kůže s kůží v imitaci leopardí srsti. Espadrilky se zvířecím motivem nebo barvě písku jsou nejen ideální na dlouhé procházky a dny plné dobrodružství ale jsou také naprosto originálním doplňkem ke kraťasům, sukním i šatům.

S obuví od Bati můžete být nejen každý den, ale prakticky každou hodinu stále stejná a přitom jiná..

Nebojte se poohlédnout také po trendy kabelce, která k botkám padne jako ulitá. U Bati ji jistě najdete.

Nejen tyto, ale i další trendy najdete v prodejnách Bati právě teď. Tak neváhejte a vyrazte do nejbližší prodejny Baťa načerpat inspiraci a užít si letošní teplé dny v nové obuvi.

Zdroj: Baťa

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram