Objevte kouzlo ionizace. ION Mist není jen běžný osvěžovač pleti

Objevte kouzlo ionizace. ION Mist není jen běžný osvěžovač pleti

Pojďte s námi prozkoumat zázračné účinky ION Mist spreje, který pleť ionizuje, hloubkově hydratuje a zanechává ji krásně hladkou a vyživenou.

Při ionizaci se mini částečky vzduchu stávají elektricky nabitými ionty. Ionizace pomáhá pleti absorbovat vodu i tonikum do pokožky. Výživa projde vrstvami pleti a dochází k hloubkové hydrataci. Negativní ionty zvané anionty bojují s bakteriemi a zabraňují jejich množení. Ionizace je používána v medicíně k absorpci léčiv již od roku 1890. Dnes se používá v lékařství například k omezení nadměrného pocení nebo k urychlení léčby zranění.

Jak funguje ionizace

Při ionizaci vznikají záporné ionty, takzvané anionty. Možná jste už slyšeli o osvěžovačích vzduchu, které fungují na principu ionizace. Anionty jsou lehké záporné ionty, které mají prokazatelný vliv na zdraví a psychickou pohodu člověka. Podle některých studií stimulují také mozkovou činnost a zlepšují paměť, duševní i fyzickou výkonnost. Vy můžete využít jejich zázračných účinků právě díky ION Mist spreji.

Při aplikaci záporných iontů na kůži dochází ke značnému zvýšení absorpčních schopností pleti. Kosmetické produkty se dostanou mnohem hlouběji do pokožky, vy využijete veškeré jejich účinky a můžete se nadobro rozloučit s nepříjemným vysušením pleti.

Jakým způsobem zvyšuje ionizace absorpční vlastnosti pleti

Naše pleť je vždy kationní, má tedy kladný elektrický náboj. ION Mist sprej elektrizuje vzduch a vytváří anionty se záporným nábojem, které jsou přitahovány k pleti jako magnet. Vlhkost je díky nim absorbována hluboko do pleti, a navíc v ní zůstává “uzamčena”. Zatímco běžné spreje zůstávají spíše na povrchu a z pleti se rychle odpaří, ionizované tonikum po použití ION Mistu v ní krásně zůstává.

Suchá pleť, na kterou jsou krémy i masky krátké?

I když i svou pleť pečujete, dopřáváte si dostatečný pitný režim a používáte kosmetiku, která by skutečně měla hydratovat vaši pleť a usnadnit pak aplikaci make-upu, dost často se stává, že i přes tohle všechno je na vaší tváři make-up kvůli stažené a vysušené pleti velmi viditelný.

Příčinou je s největší pravděpodobností fakt, že vlhkost nemůže být plně absorbována do vaší pokožky. Kosmetické přípravky ulpívají na kůži, ale nedostanou se do hloubky a tím ztrácejí velkou část svého účinku. Pokožka je vysušená a vy můžete mít pocit, že všechny snahy jsou marné.

A právě zde nastává prostor pro ionizaci. Ionizační účinky ION Mist spreje se postarají o to, aby se vlhkost dostala hluboko do pleti a hydratovala ji doslova zevnitř. Pojďme se podívat, jak to přesně funguje.

Desinfekce a účinný boj s bakteriemi

Další úžasnou vlastností aniontů je to, že bojují s bakteriemi a zabraňují jejich množení. Toho využívají například lékaři a sestry v nemocnicích při hojení ran, kožních chorob a popálenin. Vy jistě oceníte tuto výhodu každý den při aplikaci ION Mistu.

Ten totiž ochrání vaši pleť proti bakteriím a vnějším nepříznivým vlivům na následujících 24 hodin. Aby byla sterilizace dotažena k naprosté dokonalosti, ionizační sprej navíc obsahuje bílé UV LED světlo, které se rozsvítí při každém použití spreje. Světlo sterilizuje tekutinu uvnitř a ta se dostává na pleť naprosto vyčištěná.

Hydratace v suchém prostředí? I několikrát denně

Díky vibraci, která je využita k rozstřiku tonika, tvoří ION Mist molekuly podobné mlze. Na pleti nezůstávají kapičky a tonikum je plně absorbováno do pleti. Díky tomu můžete využívat úžasných účinků ION Mistu nejen ráno, ale i v průběhu celého dne. ION Mist je možné použít na make-up, který se nerozmaže. I když ION Mist působí i při jednom použití a ochrání vaši pleť na celý den, ve velmi suchém prostředí doporučujeme osvěžovat pleť několikrát denně.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram