Objevte praktičnost rozepínacích svršků!

Objevte praktičnost rozepínacích svršků!

Také v zimě raději nosíte svetry? Ale co když všude v obchodech mají pouze tenoučké krátké modely, které ve skutečnosti nikoho nezahřejí a ani pořádně nezakryjí záda?

Nedej bože, že se oblékají přetažením přes hlavu a při jejich oblékání vám začnou vydatně elektrizovat vlasy nebo si poničíte pracně vytvořený účes. Asi každá z nás už zažila situaci, kdy pomaloučku a opatrně roztahujeme svršek, aby se nedotkl našich upravených kadeří nebo pečlivě nalíčeného make-upu. Ideálním řešením jsou dlouhé propínací dámské svetry, které se dají nosit ke sportovnějším ale i elegantnějším outfitům. Doplněny mohou být například efektním pásečkem, kožešinkou a také praktickými kapsami.

Pro teplejší období se hodí sáčka či lehké bundičky. Sáčka můžete zvolit klasická, nicméně ta krajková vypadají naprosto perfektně a sexy. Dají se pod ně nosit různě barevná tílka a tím obměníte jejich vzhled. Je jen na vás, jestli vám vyhovuje sáčko bez zapínání, nebo na jeden či více knoflíků.

Nebojte se ani nošení barev! Většina z nás disponuje především černými a bílými kusy oblečení, na které se dá vždy spolehnout, o tom není pochyb. Pokud si ale vyberete barvu doplňující vaši pleť, můžete jednoduše celou tvář rozzářit, barevný svršek vám bude jedině lichotit a vaše okolí si toho všimne. Originální, barevné, ale i ty klasické kousky najdete zde.

fenomen-moda.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram