Oblečená neoblečená Barbora Mottlová

Oblečená neoblečená Barbora Mottlová

Sláva, sláva, sláva!!! Konec rolákům, šálám a zapařeným tlačenicím v MHD a v obchoďácích! Je tady oteplení a s ním i sexy odvětrávání s velkou dávkou šmrncu.

Přitáhněte nejen mužské oko na své nožky s rafinovaným fíglem!

 

Pomalu ale jistě už je ve vzduchu cítit mé milované jaro!! Z výloh a časopisů se na nás smějí květinové vzory a pestré barvičky, lehčí materiály a samozřejmě sukně a šaty. Můžeme se tedy předzásobit do foroty, než to budeme moct venku opravdu nosit. Ale čím by se dal zahalující a teplý outfit po té dlouhé zimě oživit, když už to v nás všechno vře a chceme ho trochu oživit??!

 

Nevím jak vy, ale roztrhaný jeany velkým trendem byly a stále zůstávají, jupí!! Dají se nosit prostě ke všemu a všelijak kombinovat. Takové trhanky nepohrdnou keckami ani střevíci, sakem ani mikinou a jsou neskutečně šik!

 

Já jsem ale docela zimouřivka a když by mi ten studený hajzlík vítr měl foukat pod kaťata, to bych asi veselá nebyla. Ano, pro krásu se musí trpět, ale proč, když nemusí. Mazaná hlavička si vždycky poradí! A navíc to vypadá skvěle! 

 

Zcela jednoduše si pod roztrhané kalhoty přidejte ještě jednu vrstvičku! Zapomeňte na silonky!! Ale chce to glamour punčochy! Síťovky, krajkovky, klidně i barevné a fantazii se meze nekladou! Přiznám se, že jsem měla celkem brouka v hlavě co k tomu za boty... No co?! Ani v tomhle se nenechte omezovat. Traktorky, lodičky, kecky... Zkrátka to, cokoliv podtrhne celý outfit k dokonalosti!

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram