Oblečení na večerní party pro ženy a dívky

Chystáte se dnes večer na zahradní party? Možná bude chladno.

Béžovo-bílá halenka Cream Gail

Transparentní móda je stále ve větší oblibě. Odložte topy s hlubokým dekoltem a holými rameny a dopřejte si pohodlí ve vzdušné halence. Béžovo-bílá halenka Cream Gail je lehce průhledná a volnější s všitým tílkem ve stejném tónu. Spodní část zdobí průhledné lesklé flitry. Dokonale bude ladit s úzkými modrými džíny a jednoduchými balerínkami. Nakupte zde.

 

Úzké džíny se záplatami Vero Moda Brix

Oblíbily jste si džíny a nechcete se jich vzdát ani na večerní party? Doporučují se, protože se skvěle kombinují. Přes den si k nim můžete obléknout tričko s nápaditým potiskem, sako a večer se v okamžiku můžete proměnit v party divu díky průhledné halence s flitry a balerínkám. Nejlépe v "cropped" délce, tedy kratší. Nakoupíte zde

Tmavě modré plastové balerínky s béžovou mašličkou Mel Dreaming

Třešničkou na dortu budou tmavě modré plastové balerínky s béžovou mašličkou Mel Dreaming. Lehce průhledné balerínky mají jemnou špičku, která je zdobená béžovou mašličkou.

Botky Mel, mladší sestřičky brazilské značky Melissa, jsou hravé, veselé, pestré a hlavně originální. Vyrábí se ze speciálního materiálu Melflex, který je voděodolný, hypoalergenní a obsahuje jen zdravotně nezávadné recyklovatelné složky. Nakupte zde.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram