Oblečení plné oblíbené vůně i neuvěřitelná síla páry

Oblečení plné oblíbené vůně i neuvěřitelná síla páry

Jednou rukou během několika vteřin zvládnete zničit až 99,9 % bakterií, a ještě své prádlo provonět svým oblíbeným parfémem.

Nemusíte vyplýtvat celý parfém na vaši garderobu, stačí jedna kapka, která provoní váš šatník, a to díky napařovači oděvů Tefal Pro Style Care Mon Parfum, jež nabízí výjimečné dvojnásobné ošetření párou. Příslušenství Mon Parfum pak nabízí provonění vašeho oděvu jakoukoliv oblíbenou vůní. Do nástavce jednoduše vložíte napařovací násadu Mon Parfum, na kterou jste aplikovali jen pár kapek parfému či oblíbeného esenciálního oleje, na rukojeti napařovače vyberete ten správný z pěti různých nastavení páry pro různé typy látek a můžete se dát do práce.

Nová hlavice XL Delta Steam Head páru optimálně rozptýlí, takže naráz zasáhne celou plochu oblečení na stojanu. Speciální konstrukce navíc umožní žehlení na jinak nedostupných místech, a díky nepřetržitému parnímu výkonu 42 g/min jednoduše dosáhnete precizního a hladkého vyrovnání látky. Napařovač je připraven k práci již za 45 vteřin, proto finální úprava outfitu těsně před odchodem netrvá dlouho. Kromě nástavce Mon Parfum je součástí balení kartáček na pevnější tkaniny, nástavec na vytvoření puků, nástavec k odstranění žmolků, prachu i chlupů a také ochranná rukavice na ochranu ruky při detailním napařování. Mimořádná efektivita, elegantní design a lpění na dokonalosti každého detailu – s takovým pomocníkem budete opravdu spokojeni.

tefal.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram