Oblečte své tělo do závoje krásy a svěžesti

Oblečte své tělo do závoje krásy a svěžesti

Ať už strávíte parné léto ve městě, v přírodě nebo u moře, čím uděláte své pleti největší radost? Určitě sprchou pro rychlé osvěžení a ideálně pečující kosmetikou, která jí dodá ochranu, hydrataci, osvěžení a omlazení.

A přesně to – dokonce v jednom kroku – v sobě splňuje Intenzivní hydratační sprej s živým kolagenem, kyselinou hyaluronovou a výtažky z ovoce noni.

"Živá voda" - hit letošního léta, který prostě musíte mít

„Tento hydratační sprej na obličej a tělo s živým kolagenem je hypoalergenní, dermatologicky testovaný a bez parabenů. V žádném případě u něj neplatí, že za málo peněz málo muziky," hodnotí kolagenový sprej Eva Sojková, zakladatelka poradenského kolagenového centra Wellness klubu NEZESTÁRNI.CZ, která se více než 30 let zabývá účinky různých druhů kolagenů. Doslova o tomto spreji říká, že je "návykový" a kdo si ho jednou vyzkoušel, vrací se pro něj neustále...

Určitě znáte ten pocit, když se procházíte sluncem rozpálenými ulicemi a máte žízeň. Snadno ji zaženete vodou, kterou máte připravenou v kabelce. Ale vaše unavená pleť dál prahne po sprše a osvěžení…  

 

OMLAZUJÍCÍ SPREJ S ŽIVÝM KOLAGENEM NYNÍ ZA MIMOŘÁDNOU CENU 339 Kč

Právě teď to můžete změnit

Stačí do kabelky k nezbytné vodě přihodit sprej s živým kolagenem. Ten vaší unavené pleti dodá kdykoliv během dne lahodné "doušky" oživující svěžesti a hydratace, která i v parných dnech zanechá pleť přirozeně hydratovanou, pružnou a hedvábně vláčnou. Navíc sprej fixuje make-up, proto ho můžete nosit v kabelce a použít i několikrát během dne k rychlému osvěžení pleti, zjemnění a redukci vrásek, oživení unavené pleti a zpevnění kontur obličeje. Sprej oceníte i na dovolené u moře, kde pokožka nadměrně trpí přesušením a mnohem rychleji stárne.

Zkušenosti odborníka

Složení kolagenového spreje jsme si nechali vyrobit na zakázku, čekali jsme na něj 3 roky, ale trpělivost se vyplatila. V rámci zkušebních programů Wellness klubu NEZESTÁRNI.CZ jsme ho testovali a výsledky byly naprosto mimořádné. Také jsme různě experimentovali, a proto mohu doporučit i tuto radu :-)

Pro ještě větší svěžest a udržení opálení

Zkuste si dát sprej zchladit do ledničky a tuto osvěžující spršku si nastříkejte na obličej, ruce, případně tělo několikrát v průběhu dne, ale i večer po celodenním slunění. Uvidíte jak se i zarudlá pokožka zklidní a nebude přesušená. Z letošní dovolené se určitě nevrátíte s novými „letními“ vráskami. Pokožka celého těla zůstane krásně hydratovaná a vláčná, a ani po návratu z dovolené nebude tolik šupinatět. Určitě vás potěší, že i bronzové opálení vydrží mnohem déle, než jste zvyklí.

Sprej na cesty, do práce i do přihrádky v autě

Právě teď je nejlepší období, kdy se dá hydratační sprej s živým kolagenem používat na osvěžení a hydrataci pleti i na dlouhých cestách v klimatizovaných autech, v letadle, autobuse, vlaku... Doporučuji ho i kuřákům, jejichž pleť vlivem slunečních paprsků stárne mnohem rychleji, ale i všem, kteří pracují v kancelářích s klimatizací nebo v různých klimatizovaných nákupních centrech nebo halách...

Ptáte se proč?

Protože málokdo ví, že právě díky klimatizaci je naše pokožka vysušená a chtě nechtě, trpíme předčasným stárnutím pleti. Stejným problémem trpí pleť i v zimním období, kdy v místnostech topíme ústředním topením, pleť je přesušená a střídavě ji vystavujeme mrazu, větru, plískanicím. Zatěžujeme ji tak, že pleť často nemá ani sílu se zhluboka nadechnout.

Proto si pamatujte, že kolagenový sprej v zimě i v parném létě dodává vaší pokožce lahodné doušky oživující svěžesti, a i při teplotních výkyvech zanechává pleť přirozeně hydratovanou, pružnou, hedvábně vláčnou a na pohled odpočatou a mladistvou.

 

Tip na udržení krásné a pevné pleti s minimem vrásek

Pro zesílení účinků doporučujeme nanést na zvlhčenou pleť omlazující a regenerační živý, 100 % Přírodní kolagen Inventia® FACE na obličej v podobě hydrátu. Pro začátek určitě stačí nejmenší balení 50 ml, které vydrží cca 2,5 měsíce. 

Originální kosmetiku a doplňky stravy s živým kolagenem zakoupíte v e-shopu dovozce na NEZESTARNI.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram