Oblékněte roztomilé puntíky jako dospělá a vypadejte prostě skvěle!

Oblékněte roztomilé puntíky jako dospělá a vypadejte prostě skvěle!

Vzor puntíků je nesmrtelný. A nepatří jen do dětského šatníku. Skvěle v něm může vypadat i dospělá žena. Dokáže být jemný, roztomilý, zábavný i sexy. Jaká bude vaše volba? 

Formálně...
Puntíky mohou oživit i váši kancelářskou uniformu. Pokud zvolíte klasickou kombinaci černobílé, tmavě modré a bílé nebo béžové a černé, budete stále vypadat elegantně a vkusně, přitom určitě ne nudně. Puntíkatý vzor jistě unese vaše buisness košile, lehký úplet nebo halenka. 

Ležérně...
Puntíkatý vzor se kombinuje snadno, pokud konečný výsledek může působit uvolněně, nenuceně a především nesvázaným dojmem! Pak klidně volte fialové a růžové puntíky či zelené na žlutém podkladu. Pokud ale nechcete vyvolávat pocit dětinskostí, se zbylými částmi se kroťte. Upřednostněte raději jednobarevné: kabát, kalhoty i doplňky. 

Hravě...
Velké nebo malé. Hodně i málo. Nezáleží na tom - pokud jste veselá a chcete to dát světu najevo, oblékněte puntíky. Výborně vypadají na dlouhých áčkových sukních, tílkách i svetrech. Sejde jen na ročním období a vašem vkusu. Kombinujte je napříč ladícími odstíny i materiály. Nechcete ale vypadat jako malá holčička? Nasaďte podpatky, výrazný náhrdelník a zářivou rtěnku. 

Netroufáte si hned na celopuntíkaté šaty, svetr nebo dokonce kalhoty? Nevadí. Proč puntíkům prostě nezkusíte jít pomalými krůčky naproti? Třeba v nových puntíčkatých lodičkách... 

Zdroj obrázků: whowhatwear.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram