Oblíbené šperky Meghan Markle jsou z Austrálie

Oblíbené šperky Meghan Markle jsou z Austrálie

Vévodkyně ze Sussexu si zamilovala unikátní zlaté šperky s perlami, které patří mezi nejvzácnější na světě. Podívejte se na nádherné náušnice a náhrdelník.

Objev vévodkyně v Austrálii

Při svých cestách po Austrálii minulý rok objevila Meghan rozmanité krásy u protinožců. Našla však i něco více. Začala nosit australskou značku luxusních vzácných šperků Paspaley. Přední šperkařská značka těží perly již přes 80 let v australských mořích a oceánech. V kombinaci s barevným zlatem, diamanty a špičkovou zlatnickou prací vytvářejí limitované edice šperků vhodných zejména jako investice navěky a pro další generace. Meghan nosí náušnice v přepočtu za 230 tisíc korun českých.

Značka Paspaley a kolekce Lavalier

Vévodkyně všeobecně miluje perly. Našla svou novou vášeň v kolekci Lavalier. Francouzské slovo znamenající visící přívěšek na řetízku v podobě vzácného kamene. Kolekce Lavalier je inspirována samotnými lovci perel. Zlaté řetízky znázorňují mořské sítě a perlu chycenou v ní. Meghan je proslulá svým vlastním stylem a vkusem. Šperky Paspaley jsou něčím výjimečným a originálním jako ona sama. Cena náhrdelníku se pobyhuje od 400 tisíc korun.

Zdroj; vogue.com.au, paspaley.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram