Obroučky brýlí nemusí být jen rutinní záležitostí, najděte takové, které podtrhnou váš celkový outfit

Obroučky brýlí nemusí být jen rutinní záležitostí, najděte takové, které podtrhnou váš celkový outfit

Pokud vás zajímají módní novinky, stejně tak vás jistě nadchnou stylové doplňky, mezi nimi i brýle. Podívejte se, jaké trendy vládnou v brýlových obroučkách pro podzim a zimu 2021 / 2022.

foto: pexels.com / Karolina Grabowska

Čtverce jsou šik

Hravost čtverců najdeme v této sezóně všude. Je snadné se do nich zahalit od hlavy až k patě. Zvolte tak trochu vintage styl s retro plastovými rámečky ve čtvercových či obdélníkových tvarech. Výraznější a hranatější obroučky zvýrazní celý outfit. „Pokud chcete vyzkoušet ty nejroztodivnější tvary a barvy obrouček, můžete to udělat z pohodlí domova s využitím praktického online virtuálního zrcadla v našem e-shopu,“ doporučuje Kristýna Štěbetáková, optometristka ze společnosti Alensa.cz, prodejce kontaktních čoček a dioptrických a slunečních brýlí.

dioptrické brýle crulle 654 Kč bez skel / alensa.cz

dioptrické brýle Kimikado Titanium 3 277 Kč včetně skel / alensa.cz

Vesmírná nadčasovost

Kov a metalické barvy jsou trendem v této sezóně. Nemusíte chodit ve stříbrné bundě či kalhotech a připomínat tak kosmonauta z NASA. Skvělým doplňkem celého outfitu mohou být právě kovové rsp. titanové obroučky, jejichž nadčasovost a univerzálnost si zamilujete. Sáhnout můžete po stříbrných, zlatých nebo průhledných brýlích, díky nimž se stanete nepřehlédnutelnou.

dioptrické brýle Marisio 2 417 Kč včetně skel / alensa.cz

dioptrické brýle Marisio 3 737 Kč včetně skel / alensa.cz

Eco – friendly

Chcete šetřit přírodu? Nemusíte utrácet za nové kousky. „Jestliže objevíte rodinné poklady v podobě brýlí po babičce, nechte si jen vyměnit sklo za nové. V případě, že milujete svoje aktuální obroučky natolik, že se jich nechcete vzdát, nechte si jen přeměřit dioptrie, zkontrolovat oči optometristou a neváhejte nám je případně zaslat pouze na výměnu skel. Ulevíte tak nejen přírodě, ale i očím,“ doporučuje Štěbetáková. Trendy netrendy, tyhle kousky jsou bestsellery.

dioptrické brýle Crulle 659 Kč bez skel / alensa.cz

Příjemný minimalismus

V této sezóně se minimalismus setkává se street stylem. Hlavní myšlenkou je industriálnost a perfektní linie. V překladu do módy to pak jsou nadměrné kapsy, hranaté siluety a monochromatičnost. Vsaďte na decentní a nadčasové obroučky. Kovové rámy v odvážných tvarech jsou to pravé ořechové.

dioptrické brýle Kimikado 3 557 Kč včetně skel / alensa.cz

dioptrické brýle Marisio 2 417 včetně skel / alensa.cz

 

Šťavnatá barevnost

V této sezóně se nebojte barev! Šťavnaté barvy – bohatá červená, zářivá modrá, burácející purpurová, příjemná levandulová. Odvažte se a ochutnejte dobrodružství, třeba tóny drahokamů vás budou bavit. Vyberte si rámečky brýlí, které dodají zašedlému podzimnímu dni atmosféru vzrušení a vy tak budete nepřehlédnutelná. Přimíchejte do svého dne trochu zářivé energie.

dioptrické brýle Crullé 799 Kč / alensa.cz

dioptrické brýle Crullé 1 157 Kč včetně skel / alensa.cz

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram