Obujte se do luxusu nové kolekce Giorgio Armani jaro/léto 2014

Obujte se do luxusu nové kolekce Giorgio Armani jaro/léto 2014

Jméno Giorgio Armani je dnes již legenda mezi módními návrháři, je současně synonymem luxusu a elegance. A kdo by se v létě nechtěl obout do prvotřídní kvality!

Giorgio Armani představil další úžasnou kolekci pro milovnice top luxusu a elegantního stylu. Kolekce je plná osobitých modelů, které překypují půvabnými asymetrickými liniemi. Díky spojení neotřelých linií a pastelových či klasických barev z nich doslova dýchá ženská smyslnost. 

Obuv Giorgio Armani se vyznačuje vysokou kvalitou a vynikajícím spojením materiálů. V nové kolekci najdeme boty šité například z hedvábí, saténu, semiše, sametu nebo kůže. Pohodlí našim nohám zajistí vždy kožená podrážka, především teletina, která je neuvěřitelně měkká a současně pevná a odolná. Velký důraz je kladen také na detaily, rafinované provedení, šněrování, ražbu.

Z této kolekce vynikají především vysoké boty na podpatku zdobené drahokamy. Stejně úchvatné jsou použité plastové doplňky jako přezky a podpatky, nejčastěji v barvách duhy.

V kolekci nechybí také pohodlná nízká obuv, sandálky a semišové mokasíny jednoduchých střihů s viditelným logem Giorgio Armani.

Zdroj obrázků: armani.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram