Ochutnejte měkoučké pečivo s kousky nejjemnější čokolády Milka

Ochutnejte měkoučké pečivo s kousky nejjemnější čokolády Milka

Vychutnejte si měkoučké pečivo s kousky nejjemnější čokolády Milka třeba právě k vaší odpolední kávičce. V balení najdete celkem 5 kousků. Nové pečivo plné chutné čokolády Milka, hravě zastane malou svačinku, ale poslouží i jako pamlsek.  

Oblíbená značka Milka rozšířila svou řadu produktů a od oblíbených tabulek nejjemnější čokolády, zamířila i do kategorie měkkého pečiva a představila dvě chutné novinky.
 

Tentokrát si pro své fanoušky připravila dvojici lahodných Softíků Milka Cake&Choc a Milka ChocoTwist. Kdo se zakousne do Milka Cake&Choc, vychutná si unikátní spojení měkkého pečiva s kousky čokolády Milka a čokoládovou náplní. Milka ChocoTwist - to je spojení jemného pečiva a kousků nejjemnější čokolády Milka. Oba produkty najdete v regálech s baleným pečivem. Tak neváhejte a troufněte si na nové Milka Softíky, protože být naměkko je fajn! Oba produkty již seženete ve vašich obchodech za doporučenou cenu 39,90 Kč.
 
Veškeré dobroty značky Milka, ale i jiné vám přináší společnost Mondelez Czech Republic s.r.o. Ta je součástí skupiny společností Mondelēz International, která je předním světovým výrobcem čokolády, sušenek, žvýkaček, bonbonů, kávy a rozpustných nápojů. Mezi její nejznámější značky patří čokoláda Milka a Cadbury, káva Jacobs, sušenky Oreo a LU nebo žvýkačky Trident. V českém a slovenském portfoliu pak hrají významnou roli také značky BeBe Dobré ráno, Brumík, Fidorka, Figaro, Halls, Kolonáda, Miňonky, TUC či Zlaté.
 
Vychutnejte si novinku Milka, kterou si oblíbila i naše přední lyžařka Šárka Strachová roz. Záhrobská.
 
Zdroj: emcgroup
 
 
 
 
 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram