ODHALENÍ: Představení kalendáře Proměny 2017

ODHALENÍ: Představení kalendáře Proměny 2017

Včera večer měla naše redakce příležitost navštívit úžasnou restauraci Asian Temple, kde se představil dlouho očekávaný kalendář Nadace Archa Chantal - Proměny 2017. 

Nejen, že jsme měli možnost objevit nové a krásné prostory, ale konečně jsme si mohli prohlédnout vystavené snímky z kalendáře, které opět nezklamaly. Zůstaly jsme v úžasu, stejně jako minulý rok, protože fotografie ve stylu filmových plakátů jsou velmi zajímavé a slovo originalita je zde rozhodně na místě. Těžko můžeme říci, který z nich nás zaujal nejvíce, protože všechny byly krásné a jedinečné. 

 

Na dvanácti filmových plakátech, kde původní osobnosti nahradilo čtrnáct osobností české kulturní a sportovní scény, se můžete kochat plejádou známých filmů. Kromě zakladatelky nadace, herečky Chantal Poullain se mezi letošními tvářemi Proměn objevila Eliška Balzerová, Ivana Chýlková, Klára Melíšková, Martha Issová, Aňa Geislerová, Klára Issová, Bára Poláková, Pavel Liška, Michal Dlouhý, Jan Cina a Vavřinec Hradilek. 

Během akce proběhla charitativní dražba, která vynesla neuvěřitelných pět set šedesát tisíc korun. Největší úspěch měla fotografie King Kong s Chantal Poullain, která se vydražila za sto padesát tisíc korun, dále Flash Dance s Klárou Issovou za sto deset tisíc korun, Smrt jí sluší s Chantal Poullain, Michalem Dlouhým a Janem Cinou za sto tisíc korun, Kill Bill s Ivanou Chýlkovou za osmdesát pět tisíc korun a originální kalendář s podpisy za šedesát pět tisíc korun. Pokud i vy toužíte pomoci dětem, tak si tento zajímavý kalendář můžete pořídit na e-shopu

 

FOTO ZE KŘTU:  Nadace Archa Chantal

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram