Odhalte podzimní kolekci Primark

Odhalte podzimní kolekci Primark

Tradiční tvíd od Harris Tweed, pletené svetry, lahvově zelená či tmavě modrá, to vše zasazeno do prostředí Skotské vysočiny. 

Vydejte se společně s námi na výlet do malebného Skotska, respektive na Skotskou vysočinu, kde byla zachycena kampaň k nové kolekci oblíbené značky Primark, která čerpá inspiraci nejen ze samotného Skotska, ale i zapadlých boxerských tělocvičen v New Yorku.

Výsledkem propojení obou světů je sportovně luxusní atmosféra.

V kolekci podzim/zima 2014 se objevují hned dva odlišné styly. Jeden kombinuje prvky pocházející z Ameriky, jako denimové košile se slim vlněnými kalhotami a ve sportovním duchu laděné bombery s úplety na rukávech a pasu. Nová kolekce Primark ale nabízí i řadu robustních pletených svetrů.

Velkou pozornost si ale zaslouží i druhý styl, který je reprezentován exkluzivní spoluprácí s Harris Tweed. Jedná se o luxusní tvídové obleky doplněné o vesty ve dvou barevných variantách. První je světle šedá se vzorem rybí kosti s hnědými knoflíky. Druhá je pak laděná do světle hnědé s jemnou příměsí červené a modré.

Primark míří k výšinám a spolupráci s Harris Tweed rozhodně oceňujeme. Jediné mínus na produktech s notnou dávkou skotské tradice a luxusu je cena, která se v případě saka může vyšplhat až na 170 liber a vesta na 80 liber. Útěchou nám budiž zbývající část podzimní kolekce, kde se ceny pohybují v rozmezí 30 až 85 liber.

NAVŠTIVTE OSOBNĚ OBCHODNÍ DŮM PRIMARK.

 

Zdroj: fashionbeans

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram