Ohlédnutí Nikol Švantnerové za Českou Miss

Ohlédnutí Nikol Švantnerové za Českou Miss

Ještě než korunku získá nová vítězka, se česká miss 2015 Nikol Švantnerová ohlíží nejen za soutěží, ale i za svými dosavadními úspěchy. 

Proč bys dívkám doporučila přihlásit se do soutěže Česká Miss?

Mohou zažít nové věci, poznat nové lidi, ale hlavně jim to přinese spoustu zkušeností a otevře dveře k tomu, aby mohly něco dokázat.

Na co v souvislosti se soutěží Česká Miss nejraději vzpomínáš?

Nejraději vzpomínám na moment korunovace a potom na to, co jsem zažívala první dny po vítězství. Cítila jsem se jako princezna.

Jaká by měla být Česká Miss 2017?

Hlavně svá, cílevědomá, rozumná, měla by umět vystupovat a mít v sobě něco, co každého upoutá a okouzlí. Prostě by měla být ta správná královna.

Co Ti úspěch v soutěži Česká Miss dal, a co vzal?

Dal mi strašně moc věcí - splnila jsem si tím svůj sen, dokázala sobě i okolí, že na to mám, mohla jsem se více prosadit v modelingu a vyzkoušet si plno různých věcí. Naopak mi určitě vzal soukromí, některé lidi kolem sebe. Člověk musí přemýšlet více nad věcmi, co dělá, čelit mnoha problémům, ale všemi chybami i špatnými zkušenostmi se člověk učí a i to k tomu patří.

Co považuješ za vrchol své kariéry?

Pro mě je dosavadní vrchol výhra a vše, co k tomu patří - přehlídky, kampaně, focení, všechny ty titulky v časopisech, ale rozhodně mi to stále nestačí a chci toho dokázat ještě mnohem víc.

Dej druhým dívkám a ženám nějakou užitečnou radu do života...

Být v každé situaci a příležitosti vždy sama sebou, a nikdy se nevzdávat!

ceskamiss.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram