Okouzlující svatební šaty od značky Marchesa pro podzim 2019

Okouzlující svatební šaty od značky Marchesa pro podzim 2019

Podzimní chladné dny můžete na svůj velký den rozzářit volbou romantických šatů.

Pohádková krása

Marchesa sezónu co sezónu tvoří pohádkové svatební šaty snů snad každé ženy. Podzim pro návrhářky Georginu Chapman a Keren Craig není žádnou překážkou. Tentokrát zakomponovaly do svých kreací peříčkové lemy, kimonové rukávy a samet. Výšivky v podobě 3D květů působily nenásilně, přirozeně a jemně.Na dotek jsou velmi měkké, oproti jinak často umělohmotným, tvrdým a na kůži nepříjemným výšivkám. Lehounké róby bez korzetů nebo jiných pohybu svazujících pomůcek, byly už na pohled jako stvořené pro romantickou duši, která se nechce svazovat a užít si svůj velký den v pohodlí.

Návrat tradice

Všechny modely mají dlouhou sukni. Některé jsou do tvaru A a velmi bohaté, jiné jsou rovné nebo úzké s rozšířením vespodu. Dekolty jsou vesměs decentní, až na dva modely, které jsou díky hlubokému výstřihu do V velmi sexy. Marchesa se vyvarovala trendu průsvitných vršků nebo transparentních sukní. Tradiční pojetí svatebních šatů bylo vítaným návratem klasiky, a to zejména v New Yorku, kde průhlednost je stylem skoro všech svatebních salónů. Růžové svatební šaty jsou svéráznou volbou pro nevěsty hledající něco jiného než tradiční bílou. 

Nadpozemské šaty

Šaty od Marchesy jsou pro oba typy žen: ty, co preferují jednoduchost a střídmost, ale i pro ty, které chtějí decentní zdobení a propracované detaily z perel, kamínků, krajek nebo korálků. Jako ve snu působí stovky saténových okvětních lístků našitých pracně na šaty. Pro oba typy však platí, že mají rády lehké moderní materiály, které působí až nadpozemsky. Marchesa také vrátila do svatebního oblékání krásné závoje v mnoha délkách a s různými krajkovými motivy. Není nic příjemnějšího, než vidět jednu z nejlepších značek mezi svatebními šaty, jak navrací život tradicím. 

 vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram