Olga Lounová a Zuzana Jandová rozdávaly v nemocnici Motol radost

Olga Lounová a Zuzana Jandová rozdávaly v nemocnici Motol radost

Pár dní před Vánoci si udělaly Top modelka a Miss ČR 2008 Zuzana Jandová a zpěvačka Olga Lounová čas, aby obdarovaly a zazpívaly malým pacientům z kliniky dětské hematologie a onkologie.

Společně s těmito krásnými ženami přišli i majitelé fitness Victory Mgr. Jiří Vilímek a Miroslav Fukes, kteří předali za své fitness štědrých 100 000 Kč a k tomu spoustu vánočních dárků.

Vánoce přináší mnoho dobrých skutků. A tento je jeden z nich. Čtveřice dobrých duší přinesla na dětské oddělení FN Motol vánoční atmosféru a rozptýlení. Téměř 30 hospitalizovaných dětí navštívila Olga se Zuzkou a majiteli pražského fitness osobně a předávali vánoční dárky.

Dámy navíc v každém pokoji dětem zazpívaly. „Finance od Fitness Victory využijeme na vysoce nákladné operace kliniky dětské hematologie a onkologie. Velmi si pomoci vážíme a moc panu Vilímkovi a Fukesovi a dámám děkujeme,“ říká Marian Pavlíček DiS. z FN Motol.

Zuzana Jandová neskrývala obdiv k nemocným dětem. „Jsem moc ráda, že jsem měla možnost přijít se za dětmi podívat, zjistit, jak to na takových odděleních chodí a trochu děti svou přítomností podpořit. Děti jsou neuvěřitelně statečné a obdivuji i jejich rodiče, musí to být těžké. Moc bych jim přála, aby mohly být na Vánoce doma. A nejen na Vánoce," říká Zuzana, která si plní svůj sen. Vrhla se totiž na studium zpěvu.

 „Celá akce se nesla ve velmi milé atmosféře, bylo mi ctí, že jsem mohla děti potěšit a alespoň na jeden den trochu rozveselit,“dodává zpěvačka Olga Lounová, která nedávno vyprodala svůj koncert v Karlíně a vydala nové CD. Obě kamarádky jsou dlouholetými klientkami zmiňovaného fitness studia, kde pod dohledem Jiřího Vilímka trénují dle pečlivě vypracovaného plánu na míru. Příští rok mají Olga i Zuzka v plánu odcestovat na delší dobu do LA.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram