Olivia Palermo a Chelsea28 představují podzimní kolekci

Olivia Palermo a Chelsea28 představují podzimní kolekci

Třetí část celoroční spolupráce v rámci amerického řetězce Nordstrom, Olivie Palermo a značky Chelsea28 je tu. A že stojí za pozornost, vás jistě přesvědčí samotné modely.

23 kousků přináší podzimu vše, co si jen můžete přát. Od malých černých až po halenky ala sedmdesátá léta. Žena značky Chelsea28 je ženou vzývající eleganci a styl. Olivia Palermo myslí především na dámy, které se přes den i večer oblékají více formálně. Ostatně, které ženě šaty či sukně nesluší?

Halenky až ke krku s volánky, džíny s vyšším pasem, či sukně s překlady působí business lookem, i přesto žensky a romanticky. „Milujeme míchání lehkých ženských prvků, jako jsou volánky a krajky s kůží,“ řekla o podzimní kolekci Olivia Palermo. Mezi jednotlivými kousky tak najdete například šifon, který dodává jemnost i jedinečnost.

To, co vás potěší asi nejvíce je možnost objednat si zboží z e-shopu Nordstrom s dodáním až do České republiky. Kousky vás budou stát mezi 79 až 499 dolary. Sice nepatří mezi nejlevnější, ale již za dva tisíce seženete krásnou módu z rukou Olivie Palermo. A to se vyplatí. Nebo snad ne?

shop.nordstrom.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram