OMG: Nejžhavější trendy kabelky jara!

OMG: Nejžhavější trendy kabelky jara!

Jaro by se neobešlo bez nových trendů, které jsou jedním slovem neodolatelné. Jste připravena utratit své peníze za nové kousky a přivítat tak do svého kabelkového ráje nový vánek?

Chystáte se koupit novou kabelku? Než však vyrazíte brouzdat po obchodech, tak se podívejte, jaké se budou vlastně nosit. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější kousky, které jsou mnohdy tak maličké, že se do nich nevejde vůbec nic. Na druhou stranu se nemusíte ničeho bát, máme tu i větší kousky. Který si vyberete vy?

Cinch kabelka

Znáte takové ty sportovní „pytlíky“, které se zpočátku nosily na tělocvik? Design se do loňského roku moc nezměnil, ale letos? Letos mají šmrnc a dostaly se tak i na módní mola. Konečně vypadají stylově a dají se nosit skoro ke všemu. Co na ně říkáte?

                                                    

Velký kulatý držák nebo provaz

Je zřejmé, že v této sezóně budeme kabelku držet pevně.  Pozlacený či plastový kruh těch nejrůznějších velikostí se vám bude tak krásně nosit, že nebudete chtít dát kabelku z ruky.  Se zajímavou variantou přišel i módní dům Louis Vuitton, který si oblíbil variantu provazu, která může být pro někoho měkčí a pohodlnější.

 

Miniaturní business kabelky

Návrháři jdou ve stopě Alenky v říši divů a některé naše oblíbené kabelky proměnili do těch nejmenších velikostí. Výsledek vás možná překvapí, protože kabelky jsou rozkošné a zároveň podivné.

 

Jednu velkou, prosím – kabelku

Na druhé straně miniaturních kabelek jsou naopak extra velké kabelky. Do velkých „pytlů“ snad dokážete nacpat cokoli si zamanete, ale kdo by se s tím chtěl tahat? My asi nee.

 

Potisky, potisky a zase ty POTISKY

Grafické potisky, pop art a další zajímavé malůvky letos ozdobí nejednu kabelku. Pokud toužíte po něčem extra, co ve vás rozhoří plamínek mládí a bezstarostnosti, tak tyhle krásky vám to jistě dopřejí. 

 

Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram