Operní diva Andrea Kalivodová čerpala síly na novou sezónu

Operní diva Andrea Kalivodová čerpala síly na novou sezónu

Poprvé od porodu opustila přední česká mezzosopranistka Andrea Tögel Kalivodová svého půlročního synka Adriana a odjela čerpat síly na novou sezónu.

Přední česká mezzosopranistka Andrea Tögel Kalivodová potřebovala načerpat síly na novou sezónu. Vůbec poprvé od porodu opustila svého půlročního synka Adriana a odjela relaxovat do Resortu Svatá Kateřina na Vysočině.

Tam také pravidelně vyráží za ájurvédskou medicínou, která stojí za její aktuální formou. Andrea totiž dokázala po porodu shodit neuvěřitelných dvacet kilo a prozradila nám jak.

„Rozhodně nedržím žádné drastické diety, nikdy jsem je nedržela. Jen se nepřejídám a dodržuji zdravý životní styl. Snažím se i hýbat a práce i Adrian mi dá také pěkně zabrat," prozradila Andrea, která na prahu čtyřicítky vypadá opravdu skvěle. Přiznala, že jí pomáhá právě i ájurvédská medicína, která má kořeny v Indii.

 „Na ájurvédu jsem narazila v Resortu Svatá Kateřina, kam jezdím relaxovat. Před několika dny jsem tam byla poprvé od porodu a nechala se hýčkat wellness procedurami a masážemi. Potřebovala jsem regeneraci. A za několik týdnů se tam chystám právě kvůli ájurvédě. Zaujal mě program proti stresu. Jíte speciální ájurvédskou stravu, pijete přírodní vodu z pramene, máte k dispozici ájurvédské terapeuty a psychology, cvičíte. Už se moc těším."

Kromě báječné postavy má vnadná operní diva po porodu lepší i hlas, a do práce se vrhla rovnou po hlavě. Před několika týdny se vrátila na scénu Státní opery Praha jako Carmen a vystupuje i v nové opeře Národního divadla Boris Godunov v roli šenkýřky.

 

Zdroj foto: Resort Svatá Kateřina

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram