Originální kšiltovky, klasické i křiklavé, na každý den jiné

Originální kšiltovky, klasické i křiklavé, na každý den jiné

Sluníčko už začíná být stále silnější a silnější. I když někdy ještě moc nehřeje, jeho paprsky nás již teď dokážou pěkně potrápit. Jedinou záchranou pak může být schovat se pod kšilt.

Kšiltovky se stále nosí. Nosí je děti, mladí, staří, kluci i holky. Je to buď zažitý kus oblečení, který prostě nosíte každý den, nebo jej nosíte jen jako stylový doplněk vašeho outfitu. Ať tak či onak, kšiltovka je ve slunečných dnech vždy dobrým přítelem.

Nejžádanější z různých druhů kšiltovek jsou po flexfitkách, kšiltovky snapback. Říká se jim tak po plastovému zapínání, které vydává charakteristické cvaknutí („snap“ v angličtině).

Z několika tisíců  designů kšiltovek snapback si vybere opravdu každý.

Novinkou na trhu značkových kšiltovek jsou kšiltovky s velmi originálními motivy, křiklavé a plné vtipu. Takové nabízí například značka Neff, která spolupracuje s řadou umělců jako Snoop Dogg, Riff Raff nebo Scarlett Johansson.

Jedna z nejoblíbenějších značek New Era vám přináší také řadu originálních motivů.

New Era udělá radost všem milovníkům komiksů od Marvela. Máte rádi Kapitána Ameriku nebo dáváte raději přednost Ironmanovi či Temnému rytíři?

A teď něco pro příznivce Star Wars. Řadu kšiltovek s tématikou Star Wars vám přináší značka Starter, která je pojmem sama o sobě již odroku 1971.

Zdroj: snapbacks.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram