Originální svatební dary snadno a rychle

Originální svatební dary snadno a rychle

Svatební dary typu ručníky, utěrky a porcelánový servis už dávno vyšly z módy. Při výběru svatebních darů chceme jít s trendem ale především jím chceme co nejvíce potěšit

Povlečení a kávový servis dnes už snad nikdo jako svatební dar nepořizuje. I co se týče darů a dárků jdeme s módou a pro takovou příležitost jako je svatba si na výběru dáváme opravdu záležet. Stálicí mezi originálními svatebními dary jsou dary nehmotné – a nemyslíme dary finanční, ale dary, které přinesou obdarovaným vzpomínky a nezapomenutelné chvíle. Můžou to být nejrůznější poukazy na zážitky, pobytové vouchery, letenky, jízdenky nebo vstupenky. 
Co je momentálně na poli netradičních svatebních darů in? Čtěte a inspirujte se.

1)    Vyhlídkový let pro dva
Originální dárek pro zamilovanou dvojici. Dopřejte novomanželům netradiční zážitek, který hned v úvodu prověří jejich svazek. Vybrat můžete adrenalinový akrobatický let letadlem nebo větší romantiku – soukromý let balónem pro dva.

2)    Vstupenky na oblíbený kulturní zážitek
Kultura není zadarmo, a proto na ní spousta lidí šetří a odkládá ji až na samý okraj svých potřeb. Vneste novomanželům do života trochu umění a zábavy – darujte jim vstupenky na oblíbený koncert, divadelní představení nebo třeba předplatné lístků do kina. Ať nezapomenou ani v manželství vyrazit občas „na rande“.

3)    Večeře od těch nejlepších
Patří novomanželé mezi gurmány? Mají rádi dobré jídlo a pití? Věnujte jim gastronomický zážitek na té nejvyšší možné úrovni. V České republice obhájily letos michelinskou hvězdu dvě restaurace – Alcron a Degustation Bohême Bourgeoise. Tady určitě vedle nešlápnete. Skvělou volbou je také Restaurace Piano Nobile na zámku Mcely, která vyhrála prestižní anketu Grand Restaurant 2014.

4)    Víkendový pobyt v ráji
Nemusíte šetřit zrovna na výlet do Thajska nebo na Havaj, nádherný víkend plný relaxace a luxusu si mohou novomanželé užít i v Čechách a na Moravě. Hledejte mezi nabídkou již připravených luxusních pobytových balíčků např. s wellness procedurami nebo s romantickou tématikou. Širokou nabídku naleznete např. v zážitkové agentuře ESENNCE.cz.

Zdroj: esennce.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram