Oslavte sváteční chvíle s novinkami od značek Moët a Hennessy

Oslavte sváteční chvíle s novinkami od značek Moët a Hennessy

Šampaňský dům Moët&Chandon a značka prémiového koňaku Hennessy si pro nadcházející oslavy vánočních svátků a nového roku přichystaly hned několik novinek, díky kterým budou letošní Vánoce o něco kouzelnější!

Novinky od Moët&Chandon

Prémiová značka si přichystala nové dárkové balení ve dvou variantách, dárkových krabic a kovových dárkových kazet. Dárkové balení svým designem evokuje radost z oslav a připomíná okouzlující svět šampaňského a elegantní stoupající bublinky ve sklenici. Dárkovou kazetu je navíc možné personalizovat jakýmkoliv jménem nebo vzkazem do maximálního rozsahu 14 písmen. 

Právě oslavy, pospolitost a životní pouto jsou pro sváteční edici Moët&Chandon klíčové. Vánoce tak můžete oslavit například ve společnosti ikonického šampaňského vína Moët Imperial, které se vyznačuje zářivě ovocným charakterem, svůdnou chutí a elegantní vyzrálostí. Další variantou je spontánní a zářivé šampaňské Rosé Impérial, které zaujme svým aroma a chutí lesních jahod, malin a třešní s lehkým pepřovým nádechem. Delikatesu pak představuje smyslná chuť, krémovost a živost exotického ovoce v šampaňském Moët&Chandon Nectar.

Na zimní sezonu se můžete naladit stylovým aperitivem, který je kombinací šumivého vína Chandon z argentinské Mendozy a hořkosladkého pomerančového likéru, vyrobeného z pečlivě vybraných bylin, koření a udržitelně vypěstovaných pomerančů Chandon Garden Spritz. Ten je jako stvořen pro chvíle strávené s přáteli a rodinou i na bujaré vánoční večírky a oslavy konce roku.

Kromě perfektně vyvážené chuti zaujme Chandon Garden Spritz svým stoprocentně přírodním složením, v celé fázi výroby se nepoužívají žádná umělá aromata ani umělá barviva. Tento stoprocentně přírodní drink má o polovinu méně cukru než ostatní značky Spritzu na trhu a je rovnou připravený k podávání. Nejlépe chutná podávaný na ledu se sušeným pomerančem a svitkem skořice.

Umělecká limitovaná edice značky Hennessy

Značka prémiového koňaku Hennessy odhalila u příležitosti blížících se svátků a konce roku limitované edice koňaku Hennessy Very Special, Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O. Limitované edice navrhl exkluzivně pro Maison Hennessy francouzský umělec Julien Colombier, který hravými florálními motivy vzdává hold přírodě.

Julien Colombier je francouzský umělec, který čerpá inspiraci pro svou tvorbu především z přírody. Výsledný design je zhmotněním snu o tropickém pralese zahaleného do pronikavých barev. Julien své dílo začíná na černém pozadí, na které pak vyobrazí svou jedinečnou uměleckou vizi, v tomto případě divoké džungle s motivy hroznů a vinných listů.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram