Oslavte Vánoce udržitelně a pohodlně

Oslavte Vánoce udržitelně a pohodlně

Lokální, udržitelná a především etická značka Circlle do své klíčové kolekce Power vítá novou barvu s názvem Shadow, která vás přesvědčí, že sportovní oblečení nemusíte nosit pouze do gymu.

Zdroj: Circlle

Circlle představuje produkty v nové minimalistické barvě Shadow

Nová barva Shadow v temně šedých tónech z kolekce Power je postavena na technologii výroby unikátního 100% regenerovaného materiálu ECONYL®, takže produkty jsou vysoce pevné a vhodné i na náročné silové cvičení. I přes vysokou kompresi jsou produkty z inovativního materiálu stále měkké a prodyšné a poskytují spolehlivou oporu při namáhavém silovém cvičení.

V nové minimalistické šedé přichází bestsellery, jako jsou legíny s vysokým pasem Lunge a vykrojené Rebecca, klasická podprsenka Luna či univerzální top Briana. Produkty v tmavě šedé se skvěle hodí nejen na cvičení, ale jako součást stylových a nadčasových outfitů do města.


Zdroj: Circlle

Populární kousky v nové barvě jsou k dispozici od 10.12. 2021 na webových stránkách Circlle.

“Barva Shadow přirozeně doplnila náš sortiment především minimalistických a nadčasových kousků. Díky tomu je Circlle ještě udržitelnější,  protože všechny naše barvy a kousky se k sobě skvěle hodí. Můžete je neustále kombinovat.” říká zakladatelka Natália Kratsmar-Šmogrovičová.

 


Zdroj: Circlle

 

Udělejte krok s ohledem na naši planetu

Volba značky Circlle je začátek cesty, jak se skrze etickou výrobu z recyklovaných materiálů postavit problémům spojených se znečištěnými oceány a vykořisťováním pracovníků módních gigantů. Noste oblečení, na které můžete být opravdu hrdí!

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram