Oteplování si žádá doplnit šatník o jarní bundičky a kabátky

Oteplování si žádá doplnit šatník o jarní bundičky a kabátky

Jaro letos přišlo v předstihu, ale u Gábiny Páralové jsou už na něj připravení. Jarní bundičky a kabátky, které zahřejí, ale v případě náhlého oteplení se dají snadno hodit přes rameno

Ještě jsme si ani nestihli pořádně užít zimních kabátů a už je skoro slyšet, jak na dveře klepe jaro. Oteplování si žádá doplnit šatník o jarní bundičky a kabátky, které zahřejí, ale v případě náhlého oteplení se dají snadno hodit přes rameno. Takové modely najdete i v buticích módní návrhářky Gábiny Páralové, která navrhuje jak elegantní, tak sportovnější varianty.

Elegantnější verze se hodí na každodenní docházení do práce. Často mají střihy podobné sakům, jsou vypasované a nejlépe jednobarevné. Zapínají se na knoflíčky nebo na skrytý zip. „Nebojte se pořídit bundičku oživenou rafinovanými detaily. Ráda používám asymetrické střihy, sklady a řasení,“ doporučuje Gábina. S těmito svršky se klidně vydejte i do divadla nebo na schůzku. Jednoduchý elegantní styl podtrhne vaši ženskost a hodí se jak k sukním, tak i ke kalhotám. Černá je nestárnoucí klasika, červená vás rozsvítí a upoutáte v ní pozornost.

Pro volný čas se hodí bundičky na zip nebo přes hlavu. Materiály a barvy mohou být odvážnější, nebojte se třeba denimu. Ležérní dojem vytváří stahovací tkaničky. „Díky tkaničkám si můžete upravit siluetu, jak potřebujete. Někomu vyhovuje volnější střih, někdo naopak rád zdůrazní linii pasu,“ dodává Gábina. Sportovnější bundy oblečte do města na každodenní pochůzky nebo klidně na procházku do přírody.

Zdroj: gabinaparalova.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram