Outfity po francouzsku? Přinášíme skvělé nákupní tipy na podzim

Outfity po francouzsku? Přinášíme skvělé nákupní tipy na podzim

Kousky, které vám ukážeme, se o dojem nedbalé francouzsky postarají sami o sobě. Zakládají si na dvou důležitých aspektech - kvalita a nadčasovost. A ty se vyplatí pokaždé.  

 1   ŠATY

Francouzky si na šaty potrpí. Na jednoduché střihy, často v přímých liniích písmene H, neutrálních tónů. Ostatně těchto pravidel se drží ve všech módních oblastech. Vybrali jsme pro vás modely čistě francouzské. Trendy jsou odstíny šedé, do níž bylo přimícháno trochu modré nebo hnědé. A záležet jsme si dali hlavně na materiálech, protože Francouzku v umělotině potkáte jen stěží. 

  
Modré šaty Replay 2 899 Kč; Šedé šaty Alcott 299 Kč; Šedé šaty s mašlí Cheap Monday 2 450 Kč

2   KABÁTY

Na podzim i zimu představují velmi pochopitelný základ. Většina z nás jich nemá na věšáku hned několik, aby je mohla střídat podle nálady. Ani Francouzky to tak nemají. Vsaďte na kvalitní nadčasový kabát. Nebojte se do něj dát několik tisíc, už vůbec ne v případě, když vám dokonale sedí. Pokud si vyberete kousek s nevšedními detaily, kterými můžou být kožené vsadky, semiš nebo rozdílný odstín lemování kapes. 

  
Šedá kožená bunda Diesel 5 999 Kč; Černý kabát Replay 9 869 Kč; Šedý kabát Replay 10 479 Kč

3   KABELKY

Hlavně prostorné, s nepochopitelnou schopností neustálého zvětšování pro ingredience na večeři, čivavu, notebook, tlusté učebnice nebo tenisky na cvičení. To jsou kabelky typické pro Francouzky. Kabelky u nich vedou kožené a zase - především kvalitní. Kabelka, jež stoprocentně splňuje všechny aspekty Francouzek i naše, je ta hnědá. A mi ji zbožňujeme.

 
Hnědá kabelka Sandqvist 5 790 Kč ; Černá kabelka Pepe Jeans 2 759 Kč ; Šedá kabelka Tommy Hilfiger 2 189 Kč

4   BOTY

Boty na nízkém podpatku znamenají neodmyslitelnou součást moderní ženy, která začíná svůj den brzo ráno jízdou tramvají, pak rychlým spěchem pro kávu, během níž vyřizuje neodkladné hovory, pracovní dopoledne v kanceláři a odpoledne opět na nohou, když sbírá děti ze škol a kroužků a vyřizuje nákupy. Francouzky jsou proslulé se svou vášní pro balerínky, jedny jsme pro vás vybrali, ale přeci jen na podzim jsou už lepší boty kotníkové. A i ty jsou plné stylu.
Jako vše v dnešním článku. Bezpodmínečně!

  
Kotníkové černé ALDO 2 999 Kč; Světlé baleríny Hogl 2 999 Kč; Černé na podpatku Tom Tailor 2 519 Kč

bibloo.cz ; woodies.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram