Overaly opět hitem léta

Overaly opět hitem léta

Loni se pomalu dostávaly do povědomí. Letos už jasně vedou! Jaké vzory, střihy a barvy si pořídit? A jak je vůbec nosit?

Jsou pohodlné, nekomplikované na nošení, a navíc trendy. Toho byste rozhodně měla využít. Léto 2016 overalům přeje jako žádné jiné před ním. Jak vypadá opravdu trendy overal? Na léto má rozhodně kraťáskové nohavičky, které nesahají ani do poloviny stehen. Je tedy vhodný hlavně pro ženy, které se nebojí odhalit nožky. Rozhodně byste z domu neměla vyjít v overalu, ze kterého kouká zadek. A nehraje tady žádnou roli věk. Takový overal se nenosí v 15, 25 ani v 50. Krátké kraťáskové provedení ano. Zadek venku ale ne! 

  
Černý overal Vila 999 Kč ; Žlutý overal Mango 399 Kč ; Camel overal Marc O'Polo 3 199 Kč 

Dále je na vás, zda upřednostníte špagátová ramínka, pod kterými ovšem nevypadají dobře ramínka od podprsenky, nebo výstřih do písmene V. Obě dvě provedení mají zelenou a žádná jiná vlastně skoro neseženete. V létě 2016 noste hlavně overaly s drobnými vzory, vyvarujte se velkým květům nebo jiným, do očí bijícím vzorům. Pokud byste ráda, aby vás nový overal byl co nejuniverzálnější, pak sáhněte po jednobarevném černém, bílém, béžovém či pastelových odstínech celé barevné palety. Overaly snesnou také hodně šperků, určitě běžte do dlouhých korálkových náhrdelníků a na zápěstí vrstvěte náramky. 

  
Modrý overal Pepe Jeans 1 899 Kč ; Vzorovaný overal Silvian Heach 1 499 Kč ; Zelený overal Mango 399 Kč

Nosit overaly není náročné a to především z jednoho prostého důvodu - stačí k nim jen obout boty a vzít kabelku. Pokud by na vás takový outfit byl příliš snadný nebo na něj venku nebylo takové teplo, oblékněte lehkou džínovou bundu nebo bomber, případně přes ramena přehoďte lehký šátek. Léto přeje barvám, a tak pokud se těšíte, že ze skříně vytáhnete výrazně barevnou kabelku či se teprve chystáte si ji pořídit, overálek neutrálního odstínu jako je béžová, hnědá nebo bílá se rozhodně neztratí.  


Sluneční brýle Pieces 469 Kč ; Džínová budnička Dorothy Perkins 989 Kč ; Bílý overal Miss Selfridge 1 429 Kč ; Kabelka Tom Joule 1 899 Kč ; Sandálky Bullboxer 1 639 Kč

answear.cz ; pinterest.com ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram