Oživte pochmurné dny

Oživte pochmurné dny

Zimní mrazivé počasí nepřináší žádné veselé barvy a většina z nás se k nim ani neodváží a nosí samé tmavé, jako je hnědá, černá, tmavě modrá a další. 

Zkuste se trochu odvázat a koupit si nějaký barevný kabátek, který je in a navíc vám zlepší den, jen co se na něj podíváte.

Silnice jsou zamrzlé, sluníčko zapadá už před pátou, a vy nemůžete vyjít bez pořádného zimního oblečení. Nemusíte však chodit v temných barvách, protože nejjednodušší způsob, jak rozzářit a oživit šatník, je, že si pořídíte barevné svrchní oblečení, v tomto případě kabátek.

Růžový

Růžová je stále v kurzu a byla by škoda toho nevyužít, protože vypadá velmi sladce. Podívejte se po křiváku s elegantním střihem, který vám bude závidět leckdo.

Pruhovaný chlupatý

Chlupatina je in a hodí se skoro ke všemu. Když seženete kabátek, který je v kombinaci několika barev, klidně i přírodních, tak krásně rozzáříte svůj outfit a dodáte mu šťávu.

Červený

Červená barva patří mezi ty odvážnější, ale nemusíte se ničeho bát, protože není nijak křiklavá nebo vulgární, právě naopak. Dodá vám šmrnc, který si zasloužíte.

Chlupatý zelený

Lehce chlupatý kabátek vypadá velmi elegantně a zajímavě. Když je ještě v zajímavé barvě, tak vypadá prostě neodolatelně.

Květinový s chlupem

Květinové vzory frčí a nemusí být ani nijak extra barevné. Tento zajímavý kabátek v kombinaci tmavě modré a bordó s chlupatým kožíškem si zamilujete.

Žlutý

Žlutá je v kurzu a sluší i kabátkům, které rozzáří váš den. Ať už svítí sluníčko nebo ne, tak vy si budete připadat jak sluncem políbení.

Kostkovaný zelený

Kostkovaný vzor bude letošní rok in, a když je ještě v kombinaci nějaké barvy, tak vypadá velmi lákavě.

Bledě modrý

Pastelové barvy jsou opět v kurzu a bledě modrá se k zimě dokonale hodí. Zkuste si obléct bledě modrý kabátek ve stylu ledové královny a okouzlete své okolí.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram