Oživte svůj účes perleťovými odstíny

Oživte svůj účes perleťovými odstíny

Celebrity, designéři i vyhledávači trendů se shodují: nadcházející léto se ponese ve znamení duhových perleťových odstínů v pastelových tónech! A právě to umožní nová vlasová barva IGORA Royal Pearlescence.

IGORA Royal Pearlescence ve vlasech vykouzlí podmanivý perleťový vzhled. Nový, překvapivý a vzrušující look vám dodají jemné melíry, odvážné akcenty či kompletní barvicí efekty. Užijte si léto s barvami inspirovanými třpytivým povrchem perel. Skvěle vyniknou zejména na blond a hnědých vlasech.

Svou jedinečnou perleťovou barvicí službu představuje Pearl Service od Schwarzkopf Professional! Obohatí blond a hnědé vlasy o překvapivý moment v podobě růžových třpytivých a duhových korálových efektů nebo opálově modro-zelených akcentů přecházejících do odstínů levandule. Kadeřníci tak mohou prostřednictvím jemných a přesto oslňujících efektů IGORA Royal Pearlescence nabídnout svým klientům rafinované styly.



Purpurový a smaragdový odstín propůjčí tmavším vlasům intenzivní tóny. Dva zesvětlující a tónující odstíny – mandarinkový a korálový jemně zesvětlí vlasy a zároveň je zabarví do živých broskvových a narůžovělých tónů. Čtyři pastelové odstíny – jantarový, bonbónový, levandulový a mátový, dokonale oživí odbarvené blond nebo velmi světlé barvené vlasy pomocí jemných a měkkých akcentů.

Vyberte si intenzivitu barvy podle svého, buďte osobitá, vyjádřete svůj módní názor! Oslňte své okolí leskem perletě. Inspirujte se kolekcí účesů Modern Style od Schwarzkopf Professional, sledujte trendy, buďte trendy!

Zdroj: schwarzkopf-professional.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram