Pamella Roland Pre-fall 2016 jako ze dvora Medicejů

Pamella Roland Pre-fall 2016 jako ze dvora Medicejů

Pamella Roland se neřadí k těm nejznámějším značkám. Ovšem snaží se nám dokázat, že by měla. A po její Pre-fall kolekci 2016 si jí zapamatuje opravdu hodně módních nadšenců. 

Pre-fall kolekce stejně jako Resort kolekce bývají upřímně řečeno slabší. A dává to smysl. Hlavními sledovanými událostmi jsou totiž jarní a podzimní fashion weeky a tam si také návrháři vybijí velkou část svých nápadů. Pre-fall je tak jen malým nalákáním na blížící se podzimní přehlídku a často ji dohromady nepojí ani žádné výraznější prvky. Pamella Roland jakoby tomu všemu chtěla udělat přítrž a Pre-fall pojmout jako plnohodnotnou kolekci. Uvedla 27 modelů, ale i to bohatě stačilo na to, abychom si její jméno do budoucna pamatovali.

Kromě úchvatných odstínů oceánově tyrkysové, křiklavě fialové a syté purpurové, se nám dostalo převážně černých a zlatých šatů. A jsme vděční, že zlatých modelů bylo více. Protože naprosto ukojily naši vánoční náladu a chuť po luxusu. Lesk nesmrtelného zlatého odstínu v provedení připomínající rybí šupiny si získal naše srdce. A my už víme, po jaké kolekci se půjdeme při podzimních přehlídkách podívat jako první. Ano, bude tam Christian Dior, Oscar de la Renta, Elie Saab, ale mimo ně také Pamella Roland! Zaslouží si to.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram