Pandora sponzoruje vánoční strom v Miláně

Pandora sponzoruje vánoční strom v Miláně

Původně dánská společnost se pouští do roční práce kombinující charitativní a sociální funkce.

Klenotnická společnost Pandora získala roční nabídku na sponzorování milánského městského vánočního stromu v projektu „La Gioia del donare“ neboli Radost z dávání. Projekt pod sebou skrývá tradiční komponenty, sociální prvky i charitativní funkce.

Borovice s názvem „Joy“ bude postavena na Piazza del Duomo v Miláně, hned vedle kultovní katedrály a to od 7. prosince až do 6. ledna. Strom bude vysoký 28 metrů a čeká ho zdobení nespočtem bílých LED světýlek v tradičním červeno, bílo, stříbrném dekóru.

Pandora bude mít svou skleněnou transparentní instalaci vedle stromu a bude sloužit turistům i místním obyvatelům k pořízení fotky. Bude navíc propojena se sociálními sítěmi a s hashtagem #LaGioiaDelDonare, který vás může dostat na velké obrazovky umístěné rovněž vedle stromu.

Lidé od Pandory budou natáčet videa a zjišťovat, jak lidé vnímají smysl Vánoc. Videa pak upraví a během svátků je budou pouštět v televizi i na internetových kanálech. Jako v každém městě nebude chybět ani slavnostní rozsvícení stromu, které proběhne právě 7. prosince a součástí bude i doprovodný program. Pandora chtěla v rámci letošního roku pomoci řadě charitativních organizací. To hlavní, co si v rámci zvoleného tématu vybrala, je spolupráce se sdružením CAF, které je zaměřené na podporu dětí a rodin. Proto Pandora přináší dárky pro různé dobročinné instituce, které je použijí pro děti v nouzi. Mezi nimi například dárky poputují dětem postiženým zemětřesením, které postihlo italské město Amatrice 24. srpna letošního roku.

Strom se nakonec využije díky svému dřevu vhodnému na výrobu nábytku a dekorativních prvků určených pro školy ve městě Miláně.

wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram