Pánská jarní kolekce 2016 Tod's spojuje business i casul styl

Pánská jarní kolekce 2016 Tod's spojuje business i casul styl

Značka Tod's ve své jarní kolekci perfektně skloubila dva nejoblíbenější pánské styly dohromady. Podívejte se s námi, jak vypadá business a casual móda vedle sebe...

Použití palety neutrálních tónů se u světových módních domů stává opravdovým trendem pro novou sezónu. Nespočet odstínů béžové, šedé, hnědé a khaki se totiž objevuje čím dál tím častěji. Italská značka Tod's si s nimi vyhrála v pánské jarní kolekci. Zahalila do nich uvolněné bundy z volnočasových materiálů, plátěné kalhoty i své ikonické semišové polobotky. Odstíny tmavě šedé a tmavě modré použila jako protiklad pro ty neutrální. 

Milovníci business stylu se najdou v části kolekce plné dvouřadých elegantních sak, společenských kalhot a polobotek. Důraz je pochopitelně kladen právě na boty a kožené pánské tašky, jelikož jsou to stavební kameny celé značky. Z kvalitní kůže předvedl Tod's i pánské moto bundy. Povolené límečky košil, rozepnutá saka, luxusní provedení kůže, tmavě modré kalhoty i celé looky. To byl Tod's pro Jaro/Léto 2016!  

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram