Pánská sportovní kolekce H&M je plná barev

Pánská sportovní kolekce H&M je plná barev

Na prodejnách H&M najdete novou pánskou kolekci určenou na sport. Nabízí oblečení na běh, do posilovny, na tenis i outdoor. 

H&M svou sportovní nabídku pravidelně obměňuje a přináší svým zákazníkům vylepšené technologie, které se stejně jako u čistě sportovních značek starají mimo jiné o funkční odvod potu nebo příjemný materiál na dotek. S vylepšenými technologiemi ale přichází ruku v ruce i zajímavější design. Letošní pánská kolekce je především ve výrazných odstínech jako je limetková, pomerančová nebo modrá. 

Jak již jsme avizovali, celá kolekce se skládá ze čtyřech částí, ale bohužel ne všechny budou v České republice k dostání. Podkolekce na běhaní a posilování se k nám dostanou téměř kompletní, část na tenis ale nedorazí vůbec a z podkolekce outdoorové se můžeme těšit jen na doplňky. 

Milovníkům sportu a designového oblečení se jistě zalíbí podkolekce na běh. Jsou zde zkombinované odstíny limetkově zelené, jemné šedé a černé. Kolekce atletická je zase o něco barevnější a obsahuje mimo jiné i rukavice na posilování! 

Zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram