Pánské bundy - víte, jaké jsou trendy?

Pánské bundy - víte, jaké jsou trendy?

Jasně, na bundách není tolik co vymýšlet (a vůbec na těch pánských ne), i přesto jsou některé více trendy než jiné. 

1. Kůže

Dobře, trend kůže asi nikoho nepřekvapí. Její nadčasovost a univerzálnost ji totiž nedovolí ani na okamžik padnout v zapomnění. Kožené bundy u mužů vypadají skvěle v kombinaci s košilí a kravatou. V takovém případě ideálně rozbijí formální look a přidají dotyčnému trochu městského šmrncu. Hodí se však také k běžnému street stylu; tedy teniskám, tričku a džínům. Při nákupu kožené bundy si prohlížejte detaily, jako jsou zipy, patenty nebo propracovanost rukávů. Právě hra s detaily dělá z průměrných kožených bund ty stylové!

2. Nášivky

V dámské módě se objevily už před rokem a jejich nástup zaznamenal pořádný úspěch, entré nášivek a nažehlovaček u mužů sice nastupuje pomaleji a v menší míře, i tak byste mu však mohli věnovat pozornost. Pokud vám nášivky připadají jako důvtipný detail, určitě se podívejte po bundě s nimi. Za nás můžeme doporučit šusťákové bombery. Proč? Spojíte dva trendy v jednom kousku!  

3. Khaki 

Odstínu khaki patří letošní podzimní sezóna. Bez debat. A není jak jednodušeji tento odstín zařadit do svého šatníku, než si v něm koupit bundu. Triko a svetr totiž schováte pod zimní svršky, bunda bude stále na očích. Khaki odstín vám navíc dává možnost obléknout více hnědé, která sama o sobě u žen ani u mužů aktuálně trendy není. V khaki vypadají velmi dobře bombery, ale i zimní bundy s chundelatým kožíškem a delší parky. To vše mají muži na podzim 2017 dovolené! 

PS: Bát se nemusíte ani nabízejícího se maskáčového vzoru. 

Více bund můžete najít na bolf.cz!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram