Pánské bundy, které nahradí bomber

Pánské bundy, které nahradí bomber

Už vás omrzel bomber a vy nevíte čím jej nahradit? Nezoufejte, jsme tu, abychom tomu společně přišli na kloub.

Pravda, bomber vás, a upřímně ani nás, asi jen tak neomrzí, ale každý z nás může přeci jen dospět k okamžiku, kdy se i tohoto ač legendárního, nestárnoucího a co si budeme povídat sakra stylového fashion kousku přejíme. Sice ne na dlouho, ale přejíme.

A co teď? Správně, zcela intuitivně se začneme poohlížet po něčem, co by alespoň náznakem mohlo náš milovaný bomber, který jsme si až doposud zuby nehty bránili, připomínat. Nechcete-li se hned vrhat směrem, kterým se ubírá většina mladých mužů v Česku, kteří nejčastěji skočí po parce s nápadným ochlupením kapuce, pak právě teď zbystřete.

Naštěstí pro vás, respektive nás pánové, se nabízí hned několik variant pánských bund, které námi zbožňovaný bomber (a vidíte, stále nám padá na jazyk) hravě zastoupí a vedle takové parky působí střízlivěji a budí i mnohem vyzrálejší dojem. Vyzkoušejte prošívané bundy, nylonové anoraky či přechodové - lightweight jacket - bundy do pasu, které bomber dokonale nahradí.

Důležitá je všestrannost a rozmanitost

Nezáleží ani tak na tom, zda jsou bundy, které právě frčí, zhotoveny v ultralehké péřové verzi, z teplé vlny nebo nylonu pyšnícího se svou odolností vůči jakékoliv nepřízni počasí, ale na celkovém pojetí, přičemž největší důraz je kladen na detail, jako různá řešení kapes, kontrastní podšívky a v neposlední řadě i módní barvy.

Ty, které právě teď defilují jak během módních přehlídek, tak v regálech prodejců, jsou nejčastěji zastoupeny spíše tmavšími tóny, jimž vévodí černá, stejně tak ale antracitová, námořnická modrá nebo také nejrůznější tóny šedé. Chcete-li zcela vystoupit z davu, vsaďte na kontrastní barvy, kterým letos vévodí červená nebo žlutá a tou samozřejmě myslíme i hořčicovou. Nebojte se experimentovat. Co vám totiž nesedne hned napoprvé, nemusíte odmítat navěky!

pinterest.com, answear.cz, shop.mango.com/cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram