Pánské podzimních kolekce 2014 od Missoni, DKNY, BeSpoken a Balmain

Pánské podzimních kolekce 2014 od Missoni, DKNY, BeSpoken a Balmain

Pletená móda od Missoni, geometrické vzory a kombinování modrých odstínů v kolekci DKNY, kožené bundy společně se svetry v podání BeSpoken a ryze mužské prvky u Balmain.

Značka Missoni se v pásnké kolekci pro letošní podzim držela toho, co umí nejlépe. Moderní proužkované vzory použila na pletené svetry, kardigany a šály. Barvy, které spojovaly celou kolekci, byly snad ty nejtypičtější pro podzim a zimu - hnědá, rezavá, cihlová, červená, šedá a černá. Modely byly kombinované s manžestrovými kalhoty nejčastěji v hnědé nebo khaki barvě. 

  

DKNY je značka, zaměřující se spíše na módu pro mladé. Ve své podzimní kolekci si pohráli s kombinováním modré a odstínů šedé. Šedou zároveň odvážně doplňovali hnědou. Převládají outfity poskládané z šedých sak s černou klopou a hnědých kalhot. Přesto je ale v kolekci zastoupená oblíbená podzimní kombinace vínová+khaki. Ve své podstatě šedá a modrá je na modelech určených spíše do podzimních dnů, hnědá, khaki a vínová pak do dnů sychravějších a značně chladnějších. Kolekce obsahuje i pletené svetry, péřové bundy a obleky. 

Na více fotek se podívejte v naší FOTOGALERII!

  

Kožené motorkářské bundy, copánkový vzor na pletených svetrech a tenké úplety a mikiny v podzimní cihlové, červené, hnědé a šedé. Tak pojala kolekci Podzim/Zima 2014/2015 značka BeSpoken. Na minikách používali čtverečkované prošívání, přes ně vrstvili teplé kabáty. Z některých modelů na nás dýchne retro českých osmdesátek, především díky hnědému odstínů a květinovému vzoru na šálách. 

  

Na zbytek fotek se podívejte v naší FOTOGALERII!

Rukopis návrháře Oliviera Rousteinga v kolekci Balmain je více než zřetelný. Hlavní žezlo přenechal khaki barvě, nesmrtelné černo-bílé a vojenskému potisku. Kolekce je tvrdá, obsahuje jasné mužské prvky jako kožené bundy nebo kalhoty. Zároveň nechal modelům volnost ohrnutím kalhot na 7/8 délku a použitím volnějších střihů. Eleganci stvořil vrstvením jednotlivých kousků přes sebe ve stejných barvách. Modely doplnil espadrilkami se zvířecím motivem, který se objevoval i na bundách. 

  

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram