Pánské účesy na rok 2016

Pánské účesy na rok 2016

Pánské účesy sice tak často nepodléhají rozmarům vlasových stylistů jako ty dámské, ale i ony prochází změnami. Co se bude nosit v roce 2016?

Hlavní trend (stejně jako tomu bylo loni) je střídání délek. Módně tedy vypadají všechny účesy, ve kterých se objeví dvě a více délek. Ostatně právě číslo dvě je nejlepší. Vyholené boční strany a delší vlasy nahoře jsou číslem jedna! Ve všech svých alternativách. 

Vyholená pěšinka

Pánské must-have. Určitě. Alespoň pro rok 2016. Pokud máte šikovného kadeřníka, vyholená pěšinka vypadá skvěle, účes oživí a dodá pocit, že se opravdu vyznáte v tom, co se nosí. Většinou vypadá nejlépe na straně, ze které si pak delší vlasy přehazujete na druhý bok. Ale fantazii se nikdo nebrání!

Rozcuchy z dlouhých vlasů

Můžete mít delší vlasy celkově, ale s největší pravděpodobností je stejně lepší, nechat si je po bocích zkrátit. Bývá velmi těžké, držet je v nějakém uhlazeném účesu, možná i proto vznikl trend rozcuchaných vlasů, které tak prostě vypadají skvěle. Ale nenechte se zmást, i tyto účesy si žádají hodně péče a práce před odchodem z domu. 

Gentlemansky uhlazené dozadu

A pak jsou možná o něco kratší vlasy, možná stejně dlouhé jako v případě rozcuchů, ale nosí se pracně přelakované dozadu. Jedná se rozhodně o mnohem upravenější účes, který se hodí i pro manažery. Nedoporučuje se pracovat při stylingu s gelem, protože může vlasy nevzhledně slepovat. Ale jako všude jinde, i u uhlazeného účesu má hlavní slovo praxe.

Nagelované nahoru

Klasika, která je s námi už několik let. A stále ji muži mají rádi. (A ženy na mužích také.) I zde uplatníte trend vyholené pěšinky nebo hraní si s dvěma odstíny. A i u nagelovaných vlasů, které modelujete směrem nahoru, se hodí mít boky ostříhané více. Střídání délek vlasů se prostě v roce 2016 nezbavíte. 

Blonďatý přeliv

Trend pro někoho možná nepochopený (a nepochopitelný), ale takové už někdy trendy bývají. Na tmavých vlasech je blonďatý hustý melír nahoře velkým kontrastním prvkem a za takovými muži, se rozhodně nejedna žena otočí. Jen to není sázka na jistotu. Možná se to bude líbit. Možná také ne. 

hairstyleonpoint.com ; loshairos.com ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram