Pánský doplněk, díky kterému už se košile z kalhot nevyhrne

Pánský doplněk, díky kterému už se košile z kalhot nevyhrne

Pro muže, kteří nosí obleky, může vyhrnutá košile z kalhot představovat noční můru. SHIRTSTAYS se postarají o to, aby už se vám to nestalo!

Není jednoduché vybrat si ten správný oblek. Vhodnou délku rukávů, správnou šířku kravaty, ideální kalhoty a i když se to všechno celé povede, jedna věc celkový dojem stejně dokáže pokazit - vyhrnutá košile. Shirtstays si s tím ale dokážou poradit a představují tak průlom v pánském formálním oblékání. Jedná se o pánské šle, které vyřeší každodenní problém těch mužů, kteří pravidelně do práce oblékají oblek, ale i těch ostatních, kteří se obleku nevyhnou na pracovních pohovorech, služebních cestách, konferencích, slavnostních ceremoniích nebo v divadle. Díky nim totiž opravdu zapůsobíte lépe.

Shirtstays se starají o to, aby se vám z kalhot vyhrnovala košile a nevytvářela pak nevzhledné varhánky. Jednoduše je připnete ke spodnímu okraji košile a ponožkám, a pak už si můžete jen užívat komfort, jímž disponují. Už žádné starání se o vykukující košili, její mačkání a neustálé, nekončící zastrkávání zpět do kalhot. Ušetříte si tím i častý stres, jak dostat efektivně košili zpátky do kalhot před lidmi, kteří by vůbec o takové chybičce neměli vědět. Nedozví se. Protože už nebude třeba nic zakasávat. 

Shirtstays nemají žádnou závratnou pořizovací cenu a oproti částkám, které vydáte za kvalitní košile a obleky, se jedná o zanedbatelné číslo. Jednodušší model pořídíte za 399 korun a důmyslnější ve tvaru písmene Y za 499 korun. Pánské zastoupení redakce Móda.cz Shirtstays doopravdy otestuje a v následujících dnech přineseme věrohodnou recenzi, zda pánské šle splňují to, co mají a jaké je jejich nošení!

Koupit si je můžete už teď na shirtstays.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram