Pánský Street style u přehlídek pro podzim 2019

Pánský Street style u přehlídek pro podzim 2019

Muži všech věkových kategorií se sezóně účastní dění kolem přehlídek pro podzim 2019. Jak se na to oblékli v Paříži, Londýně a Miláně?

Paříž

Pařížské týdny módy prezentují ty neprestižnější přehlídky v čele se značkou Dior. Pro muže to znamená obléknout se do klasického luxusu, nebo naopak do nových výrazných modelů od neznámých undergroundových značek. Neobvyklé kombinace si oblíbili hlavně mladí muži. K vidění bylo mnoho navzájem bijících se vzorů, elegantních kabátů, moderních ležérních kompletů, látek podobných dekám spolu s francouzský šarmem. Své stálé místo tu mají i loga značek, pánské kabely a funkční prvky na oděvech.

Milán

Velké očekávané přehlídky od značek Gucci nebo Armani tento rok nepořádaly pánskou show. Budou totiž společně předvádět mužskou i ženskou kolekci v únoru. Přesto se kolem méně známých přehlídek shromáždilo velké množství mužských módních nadšenců. Plyšové kabáty, elegantní střihy, klasické obleky stály oproti barveným kostkám, širokým nohavicím, mixu stylů a moderním retro ledvinkám nošených jako kabela. Neonové barvy a africké vzory byly nečekaným překvapením.

Londýn

Typický londýnský styl se svou láskou k umělecké scéně byl opět k vidění v davech hemžících se kolem přehlídek. Nezvyklé detaily, materiály i inovativní kombinace materiálů jsou vždy potěšením a inspirací. Starší generace tíhla k tradiční krejčovině s výraznými doplňky jako čepice, šála nebo oblíbená ledvinka. Na svrchnících vítězily kostkované látky, loga, péřové bundy, úplet a béžová barva. 

Zdroj; vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram