Pánský styl jedinečně doplní barevné ponožky a tkaničky

Pánský styl jedinečně doplní barevné ponožky a tkaničky

Že se nehodí k formálnímu dresscodu nosit tyrkysové tkaničky ani kanárkově žluté ponožky? A kde jste to vlastně slyšeli? Tohle tabu vyvrátíme! Teď hned.

Tkaničky bledě modré, purpurové, žluté i zelené

Formální dresscode v případě mužů většinou stojí na pár bodech, které je třeba dodržet. Prvním z nich je kvalitní a padnoucí oblek, správné délky rukávů, správné zapnutí knoflíčků a upravené vlasy i tvář a v neposlední řadě? Obuv. Vhodná a precizně ušitá (nejlépe kožená) obuv. Protože téměř každý obchodník posuzuje klienta i svého potenciálního společníka podle polobotek. Byť se zdá, že muži na rozdíl od žen nemají tolik možností, je to mýlka, která jde vyvrátit jednou z nejzákladnější věcí, bez které by muži ani polobotky nosit nemohli – tkaničky! V hnědých polobotkách najdete od výrobce s velkou pravděpodobností hnědé tkaničky, u černých černé. Oboje ale můžete rozzářit barvami! Do černých se hodí skoro všechny odstíny, do hnědých doporučujeme spíše béžové, žluté nebo tmavě modré. Můžete je sladit s ponožkami, kravatou, kapesníčkem nebo košilí. Anebo si jen tak vzít k černému obleku a bílé košili tyrkysové tkaničky - vždyť proč ne?!

Barevné ponožky jako nepřehlédnutelný detail

Z důvodu ozvláštnění, projasnění a oživení se začínají i v Česku v posledních letech nosit kromě tkaniček také barevné vysoké ponožky. Pánové by měli myslet na to, aby byly ponožky dostatečně vysoké. V případě, že si sednou a nohavice se vyhrnou, neměla by vykouknout holá kůže. Zato když pod tmavě modrými oblekovými kalhotami zahlédnou vaši kolegové na poradě bledě modré ponožky, budete za elegána. Barevné ponožky se určitě skvěle kompletují také s tkaničkami, parádně budou vypadat žluté ponožky a tyrkysové tkaničky nebo světle růžové tkaničky a purpurově růžové ponožky. Barvy na tkaničkách a ponožkách dávají mužům příležitost více si módu i formální dresscodu užít. A navíc je to velmi levná sranda! Oboje stojí po 79 korunách, takže pokud jste se zbláznili hned do dvou barev tkaniček i ponožek, už víte, že si můžete s přehledem dovolit všechny! 

Zajímají vás i další odstíny pánských tkaniček a ponožek? Podívejte se na TWO-SHOES.CZ.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram