Parfémy ve stylovém flakónu

Parfémy ve stylovém flakónu

Dobrá vůně patří do kosmetické taštičky každé ženy. Máme pro vás 5 tipů na parfémy, které nejen že dobře voní, ale také skvěle vypadají.

Že parfémy nejsou jen o samotné vůni, o tom jsme se přesvědčily už dávno. Často je máme spojené například s celebritami, které jim zapůjčily svou image a my je tak dlouhé měsíce vidíme všude v časopisech a na billboardech. Některé značky jdou jinou cestou a povyšují vzhled samotných flakonek na designové objekty. Zde jsou naše tipy a nejstylovější parfémy, které lze pořídit.

Carolina Herrera a její orientálně květinová Good Girl. Parfém ve tvaru boty, po kterém touží nejedna z nás. Jean Paul Gaultier přichází každý rok se zajímavými designy parfémů. Letos přišel s vůní Scandal a vtipným provedením víčka. Vůně je krásně nasládlá, voní po medu a pačuli. Naším dalším favoritem je velmi ženská a smyslná vůně Dekadance značky Marc Jacobs, která se „převtělila“ do malé stylové kabelky. Květinová vůně s dřevitými tóny může působit velmi exoticky. V našem výběru nemůže chybět ani flakonka Fresh Couture alá čistič na okna značky Moschino. V této květinově ovocné vůni můžeme cítit především mandarinky a maliny. Nakonec bychom rádi zmínili značku Viktor & Rolf a jejich parfém Bonbon ve tvaru mašle, kde vás zaujmou zcukernatělé tóny a dřevěné aroma.

archiv značek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram