Partnerský rituál Antonius a Kleopatra potěší vás oba

Partnerský rituál Antonius a Kleopatra potěší vás oba

Také jste do nového roku naskočili plnou parou a máte pocit, že vám dochází síly a ocenili byste chvilku klidu? Vyzkoušejte partnerský rituál Antonius a Kleopatra.

Zanechejte na chvíli všech povinností, zavřete za nimi dveře a dovolte sami sobě naprostý relax. Dopomohou vám k němu špičkoví profesionálové v luxusním SPA & Wellness v Aquapalace Praha. Jedná se o SPA & Wellness, které je součástí komplexu Aquapalace Praha a nabízí kompletní péči regenerace a relaxace nejen pro vaše tělo, ale také pro vaši mysl.

Nechejte se hýčkat

Partnerský rituál Antonius a Kleopatra se hodí jako dárek nejen na Valentýna. Je to jedinečný párový rituál plný relaxace a hýčkání, využívající pouze čistě přírodní přípravky, vyrobené dle zákonů alchymie a aromaterapie. Vůně něžné myrhy a exotických dřevin se snoubí s uvolňující levandulí a svěžími citrusy pro dokonalé uvolnění těla i duše.

Dokonalá relaxace

Uvolňující párová koupel s přísadou mořských solí a vonných esencí pokračuje relaxační aroma masáží celého těla a masáží hlavy alchymickou tinkturou, která je posledním krokem k dokonalé relaxaci.

Co myslíte, nebude právě takováto péče to pravé ořechové, než se vrhnete na další povinnosti a starosti?

aquapalace.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram