Pepe Jeans London odhaluje nové dětské kolekce S/S 2015

Pepe Jeans London odhaluje nové dětské kolekce S/S 2015

Pepe Jeans London Junior & Kids odhaluje nové přírůstky! Do sezony Jaro/Léto 2015 vstupuje s novými tématickými kolekcemi.

Pepe Jeans London v letošní sezoně Jaro/Léto 2015 přichází s novými tématickými kolekcemi – Nautic Club a Sammer Sunset. Doplní tak dosavadní základní kolekce, mezi nimiž nechybí klasický indigo denim, umělecké kousky Andy Warhol ani temperamentní atmosféra osmdesátek.

Nautic Club
S kolekcí Nautic Club se ponoříme do pravé námořní nálady. Přináší sebou nové světlé třpytivé odstíny oranžové a modré, připomínající odlesky zapadajícího slunce na mořské hladině. Hlavní inspirací se stal život na moři a vše, co s ním souvisí – lodě, kotvy, kormidla. Důležité jsou také detaily, které transformují modely do oblíbeného preppy stylu.

Summer Sunset
Letní kolekce plná svěžích barev perfektně doplňuje paletu Nautic Club. Přírodní tisky, tropické motivy, batika a vybledlý efekt se prolínají kolekcí na nejrůznějších materiálech. Zdobí šaty, průsvitné látky a dokonce jsou kombinovány i s výšivkou. V kolekci nechybí také úplety a tkané bundy v army stylu.

Letní dobrodružnou náladou jsou provoněné také denimové kousky, které jsou u Pepe Jeans London kultovní klasikou.


 

Uvolněnou atmosféru kolekcí s lehce přidrzlým podtextem zachycuje i kampaň, při které se děti opět maximálně vyřádily.