Perfektní šťavnaté kousky pro senzační léto

Perfektní šťavnaté kousky pro senzační léto

Švédská značka Lindex v létě probarví šatník každého dítěte od batolat po teenagery. Nová kolekce je doslova nabitá šťavnatými barvami a hravými motivy.

Barevné a pohodlné letní kousky si vy i vaše děti jednoduše zamilujete. Lindex sleduje nejžhavější módní trendy a tak je nová kolekce plná hravých a nápaditých motivů.

Zvířecí ikony, tropické rostliny, dětské motivy a hlavně ovocné potisky, budou vaše děti letos provázet po celé ty nekonečně dlouhé letní dny plné slunce a her. Ať už jsou to zvířecí motivy, surfařský styl nebo něžná móda, každý si v letní kolekci najde to své.

S barevnými kalhotami a kraťasy, nápaditými overaly, tunikami, denimovými šatičkami a dalším lehkým oblečením s nejrůznějšími geometrickými motivy hravě zahájíte jarní sezónu.

Lindex dbá na stále vyšší kvalitu oblečení a proto můžeme říct, že se jedná o cenově dostupný luxus. Velký důraz je kladen také na chytře řešené střihy a důvtipné detaily, které děti prostě milují.

V kolekci najdete i spoustu nápaditých doplňků pro kluky i holky, o které by ani ti nejmenší neměli zůstat ochuzeni. Barevné kšiltovky, stylové slamáky, jemné šátky nebo jen sponečky do vlasů. Lindex nabízí prostě vše, co je v létě třeba mít.

Lindex se pyšní inspirující a cenově dostupnou módou plnou nejnovějších trendů. Teenagerské kolekce byla dokonce představena v rámci dětské přehlídky na Bratislavských módních dnech, která měla opět velký úspěch.

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram