Perfektní tipy, jak nosit CROP TOP!

Perfektní tipy, jak nosit CROP TOP!

Jaro je konečně tu a sluníčko pálí o sto šest. Už jste přemýšlela, že začnete nosit ten sexy, stylový a odhalený CROP TOP? Možná si říkáte, že je na něj ještě chladno, ale nebojte si tento úžasný styling užít už teď!

Stejně jako legíny, crop top nikdy nebude na dobré nebo špatné straně módy, ale záleží na tom, zda je to zrovna moderní. Když budete rozumět tomu, jak ho nosit, tak s ním rozhodně nic nezkazíte, ba naopak. Vrstvěte ho pod elegantní sako, vezměte si ho k ležérním džínům s dlouhým kabátem nebo jinak, fantazii se meze nekladou.

S vysokým pasem elegantně

Kalhoty, sukně nebo kraťasy, prostě všechno, co má vysoký pas se k crop topu skvěle hodí. Ukážete jen kousek své kůže a přitom budete vypadat sexy a zároveň nesměle. 

Libí se nám i kombinace midi sukně v živých barvách s krátkým topem, protože je to jednoduše šik.

 

S vysokým pasem na pohodu

Všechno má dvě strany, a proto jednou můžete být elegantní a podruhé naopak sexy pohodářka. Opět platí to, že si můžete vzít kalhoty, sukni nebo kraťasy do pasu, ale můžou to být klidně i tepláky. Stačí, když je doplníte teniskami, volnou košilí, koženou bundou nebo třeba bomberem.

Průhledný crop top v kombinaci s bralette

Milujeme průhledné materiály, se kterými se roztrhl pytel. Jsou sexy, elegantní, stylové a cool. Navíc kombinace průhledného crop topu s bralette podprsenkou je neodolatelně šik.

Tak co? Vybrali jste si ten svůj styl?

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram