Pestrá kolekce dámského oblečení Orsay podzim/zima 2015

Pestrá kolekce dámského oblečení Orsay podzim/zima 2015

Podzimní kolekce dámského oblečení Orsay, kterou jsme měli možnost zhlédnout na módní přehlídce v restauraci Duplex, se pyšní pestrostí stylů, elegancí i jedinečným pařížským šmrncem.

Vlastnoruční podpis značky Orsay se ani v případě nové kolekce pro podzim a zimu 2015 nezapře. Módní přehlídka v restauraci Duplex spojená s netradičními lahůdkami hrála barvami i osobitým kouzlem. 
 
Orsay v nové kolekci zastává ženskost, eleganci i pařížský šmrnc. Pestrost stylů vyvažují téměř monochromní kousky, mezi nimiž prosvítají odstíny červené a žluté připomínající pouštní písek. Jemnost palety barev odráží podzimní období a tak nechybí ani modrá, zelená a především dominantní šedá. 
 
Již na první pohled hřejivá pletená ponča ve vícero provedeních, kožešinové vesty i delší střih kardiganů pomůžou zvládnout chladnější podzimní dny. Rovněž nechybí ani notná dávka etno vzorů se zmínkou znovu ožívající gotiky. I když se načechraná pletená móda opět nadechuje a zdá se, že má co říct, fluffy kardigany zastupují v této kolekci zbytečně velké místo. Někdy je méně, opravdu více.
Elegance a švih v podobě světlých odstínů halenek je příjemnou klasikou, kterou Orsay nikdy nezklame. Ostatně celý byznys look přináší pohodlné a „bezpečné“ šaty, sukně i kalhoty, které vám budou skvěle sloužit. 
Nechybí ani kožené prošívané bundy do pasu a apartní kabáty s širokými límci, kožešinkou i s vázáním v pase. Vše je decentní a působí příjemně, nenuceně. V celé kolekci si můžete do sytosti užít krajku, tvíd, satén i lakovanou kůži a kombinovat vše v mnoha variantách. 
Orsay právě vyložil své karty na stůl a započal tak novou hru pro nadcházející období. Zapojíte se do ní i vy? My rozhodně ano, unikátní ponča nás totiž doslova nadchla. Ty totiž budou vládnout letošnímu podzimu.
 
 
Zdroj: Orsay, redakce Moda.cz
 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram