Pět jednoduchých účesů, když spěcháte do práce

Pět jednoduchých účesů, když spěcháte do práce

Každý z nás má někdy bad hair day. Pokud spěcháte do práce a nevíte si rady s vašimi vlasy, připravili jsme pět jednoduchých účesů, kterými rozhodně nic nezkazíte.

Moderní messy drdol

Ačkoliv může tento účes působit složitě, rozhodně tomu tak není. Nedbalý, vysoce postavený drdol působí ležérně i elegantně zároveň - záleží, co k němu zvolíte za oděv. Celebrity se nebojí zkombinovat ho s úchvatnými róbami a drahými šperky na červený koberec. Pokud se i vy rozhodnete vytvořit tento drdol, pro delší výdrž ho na konci připněte sponkami a zafixujte lakem na vlasy. S lakem ani sponkami to však nepřehánějte, poznávacím znamením tohoto drdolu je přece nedbalost.

 

Jednoduchý účes se sponou

Módní návrhářka Donatella Versace v letní kolekci 2018 módního domu Versace zakomponovala do svých bohatě zdobených modelů zlaté sponky do vlasů. Okamžitě se z tohoto doplňku stal trend číslo jedna a momentálně zdobí nejen mola, ale také ulice měst. Pokud i vás tento devadesátkový trend baví, zkuste ho. Zvolit můžete buď klasické sponky či sáhnout po dražší volbě - zlatých sponách například právě od značky Versace.

 

Pěšinka uprostřed

Není nic jednoduššího, než si učesat pěšinku. Záleží na vás, zda preferujete pěšinku na straně či uprostřed. Poslední trendy však naznačují, že pěšinka uprostřed jasně vede nad těmi ostatními. Nejen, že hezky podtrhne a zvýrazní rysy v obličeji, ale vypadá také velmi elegantně. U tohoto typu účesu však musíte vzít v potaz tvar obličeje, protože ne každému účes sedne. Pěšinku uprostřed doporučujeme tedy převážně ženám, které mají oválný a kulatý obličej.

 

Vysoký culík

Culík je snad nejuniverzálnější ze všech účesů. Nosí ho všechny generace žen i dívek a je oblíbený zejména pro svou jednoduchost. Kromě toho hezky zvýrazní váš obličej. Pokud už vás nebaví klasický nízko položený culík, zkuste ten vyčesaný nahoru. Dodá vaší tváři zcela nový vzhled a rozhodně nebude působit nudně.

 

Hladké vlasy v 'mokrém' stylu

Efekt 'mokrých vlasů' se stal v poslední době populární zejména u celebrit. Ty ho nosí na udílení cen či na jiné veřejné akce. Ke kořínkům hlavy naneste tužidlo či gel a vlasy sčešte dozadu. Pro lesklý efekt můžete použít i vlasový olej, se kterým to však nepřehánějte. Nakonec použijte lak na vlasy a je hotovo. Samozřejmě to chce trénink, než bude výsledný efekt opravdu působit elegantně a ne jen jako učesané mastné vlasy. Pokud si to však natrénujete, nebudete chtít nosit nic jiného.

 

 

Marieclaire.com, Pinterest, Cosmopolitan.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram