Peter Dundas kreativním ředitelem Roberto Cavalli

Peter Dundas kreativním ředitelem Roberto Cavalli

Peter Dundas byl jmenován novým kreativním ředitelem módního domu Roberto Cavalli. Znamená to ale, že opustí své dosavadní místo u jiné značky - Emilio Pucci.

Peter Dundas a módní dům Emilio Pucci jdou společnou cestou již několik let a výsledky jejich spolupráce jsou skutečně ikonické. Emilio Pucci ale v nejbližší době o svého kreativního ředitele přijde. Dundas totiž přijal nabídku jiného módního domu a stal se kreativním ředitelem Roberto Cavalli. Na posledním Týdnu módy v Miláně jsme tak měli možnost spatřit poslední kousky, které Dundas pro Emilio Pucci navrhl.

Pro Petera je ale práce u Roberta Cavalliho návratem domů, jak sám říká. Pro Roberto Cavalli pracoval mezi lety 2002 a 2005 jako hlavní designér. Do Emilio Pucci přišel v roce 2008 a my jsme tak měli možnost s jeho přehlídkami zažít pořádnou jízdu. A jsme moc zvědaví, jak si Peter Dundas povede u Cavalliho.

Roberto Cavalli se z  postu kreativního ředitele rozhodl odstoupit sám, a prodal 90 % své značky jiné společnosti. Peter Dundas svou debutní kolekci u Roberto Cavalli představí v září. Módní dům Emilio Pucci dnes oznámil, že už má za Dundase náhradu - Massima Giorgettiho. Giorgetti má již několik let svou vlastní značku MSGM, navrhovat bude jak pro ni, tak pro Emilio Pucci.


Jedna z kolekcí Petera Dundase pro Emilio Pucci. Jaro/Léto 2011, ready-to-wear

Foto: bellazon.com, vogue.co.uk

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram