Petra Kvitová nám ještě před odletem na olympiádu prozradila svůj talisman pro štětí

Petra Kvitová nám ještě před odletem na olympiádu prozradila svůj talisman pro štětí

Petra Kvitová ve čtvrtek zamířila na své 4. olympijské hry do Tokia. Ještě před tím se však zastavila pro nové šperky a na krátký rozhovor, jaké šperky ráda kupuje a zda má svůj talisman pro štěstí.

foto: se svolením ALO diamonds

Petra Kvitová je již několik let tváří české klenotnické značky ALO diamonds, a tak se před odletem do Tokia zastavila v jejich showroomu, kde si pravidelně nechává zkontrolovat a vyčistit své šperky, ale příležitost využila také k výběru nových kousků...

Petro máš nějaký šperk jako talisman pro štěstí, ve kterém třeba teď budeš hrát na olympiádě?

Určitě jsou to náušnice z bílého zlata s kulatým diamantem. Hraji v nich často, téměř je nesundávám. Dají se k nim navíc připevnit vodopády z bílých diamantů, takže se z nich rázem stanou večerní slavnostní náušnice. Štěstí mi doufám přinese i další oblíbený šperk – řetízek s visacím zámkem.

Kupuješ šperky jako dárek a k jaké příležitosti?

Šperky nejraději kupuji k narozeninám, anebo když se někomu něco povede. Teď jsem například kupovala kamarádce náramek za promoci. Ráda kupuji šperky jiným ženám, myslím si, že je to pro ně ten nejlepší dárek.

foto: se svolením ALO diamonds

Takže jsi zvyklá kupovat dárky mamince a kamarádkám?

Mamince kupuji určitě šperky nejčastěji, opravdu pravidelně a kamarádce jsem teď dala šperk poprvé, ale určitě ne naposledy.

Jaké se Ti líbí šperky? Dáváš přednost solitérům a výrazným kouskům s barevnými drahokamy, anebo se Ti líbí minimalistický styl a vrstvení?

Začínala jsem s menšími a decentními šperky a postupně si v ALO diamonds vybírám větší a výraznější klenoty. Takže mám ráda větší kousky a barevné kameny. Miluji červené a modré safíry, momentálně je ale nejoblíbenější prsten s tanzanitem, krásným modrofialovým drahokamem.

Petře přejeme hodně štěstí na Olympiádě.

foto: se svolením ALO diamonds

foto: se svolením ALO diamonds

foto: se svolením ALO diamonds

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram