PFW: Lanvin v kolekci pro Jaro/Léto 2016

PFW: Lanvin v kolekci pro Jaro/Léto 2016

Módní týden v Paříži nemohla vynechat ani tolik známá značka jakou je Lanvin. Její kreativní ředitel Alber Elbaz tak mohl představit aktuální kolekci ready-to-wear pro Jaro/Léto 2016.

Sofistikovaná nebude jediné přídavné jméno, které vás ve spojení s kolekcí napadne. Hned za ní budou následovat slova jako svěží, mladé a chlapecké. Právě tak zahájil Alber svoji přehlídku.

Bílé košile s tmavými kalhotami do pasu v chlapeckém stylu ale i smokingy či bundy ala pánský styl podtrhl androgynní vzhled modelek. Ideálně pak s vlasy ostříhanými „na ježka“ a s minimálním líčením.

Kolekce proběhla v několika stylech pečlivě oddělených od sebe. Kombinaci černé, tmavě modré a bíle vystřídaly volánky na rukávech i spodničce s různými přehyby, kozačky do půlky holení a výjimečně i výraznější barvy, jako například sytě červená.

Následovala kůže a vzhled prošité a roky používané otřepané bundy. Vzápětí jsme se ale již mohli kochat pohledem na čistou eleganci opět bez důrazu na ženskou linii. Šedá, béžová i zářivě bílá sváděly oči natolik, že se od modelů nemohl nikdo jen tak odtrhnout.

Podšité barevné šaty s mašlemi a různými uzly zanechaly hravý úsměv na tváři a za nimi flitry poseté oděvy jeden velký otazník.

Nechyběly ani společenské koktejlky či balonové šaty. A poslední modely připomínaly pořekadlo „Každý pes, jiná ves.“ Posuďte sami velké dílo, na kterém se kreativní ředitel značky Lanvin opravdu vyřádil.

                                                                                                 pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram